Cercar al blog
Articles recents

Nou Eco Solvent Poster Art Paper 210gr

Enviat el30/04/2019

Amb una superfície de color blanc natural i textura suau, aquest paper eco solvent, compatible també amb tintes làtex i UV, de qualitat d'arxiu, és una reminiscència d'un paper de gravat tradicional. La diferència clau és la seva base lleugera. Això significa que cada impressió produïda en aquest paper és ultra flexible: ideal per a enviar impressions en tubs llestos per emmarcar.

L'acabat mat de la seva superfície el converteix en un sustrat molt versàtil, ideal per a una àmplia gamma de treballs creatius, disseny gràfic, il·lustració, belles arts, fotografia... l'únic límit és la teva imaginació. El nou paper Eco Solvent Poster Art Paper 210gr (IFA 145) és ideal per a impressores que s'utilitzen al mercat de l'art i la decoració. Disponible en bobines de 30" a 60" d'amplada per 30m de longitut. És perfecte per a grans tirades d'impressió en les que desitges passar temps imprimint, i no canviant bobines a la màquina.

Satisfà la qualitat exigida per la indústria de les arts plàstiques d'injecció de tinta. Innova Art ha utilitzat les seves dècades d'experiència per a assegurar-se que el nou paper Eco Solvent Poster Art Paper 210gr (IFA 145) acompleixi tots els requisits. És capaç de reproduïr negres rics i profunds i una àmplia gamma de colors. Sense OBA, sense àcid i sense lignina: en línia amb els estàndards d'arxiu requerits en museus i galeries.

A més de l'alta qualitat d'impressió, el paper Eco Solvent Poster Art Paper 210gr (IFA 145) està fet d'alfa cel·lulosa d'origen sostenible. Assegurant que la cadena de subministrament no tingui un efecte advers sobre el medi ambient, aquest paper també és reciblable, de manera que si la teva impressió arriba al final de la seva vida útil, el paper al qual es va imprimir es pot transformar en alguna cosa nova.

Productes relacionats

Menú

Codi QR

Configuració