Innova Eco Solvent Décor Velvet Art 300gr

Paper de textura suau i vellutada amb un to de base blanc brillant i un recobriment compatible amb tinta ecosolvent. Ideal per a la creació d'impressions artístiques digitals.

Llegir mésMostrar menys
Des de
123,82 € (IVA excl.)
Amplada bobina
  • 0.762 (30") x 25m
  • 1.372 (54") x 25m
  • 1.524 (60") x 25m
En estoc
Referència:
IFA94R30
Marca:
Et pot interessar
Cap ítem
Descripció
Crea impressions d'art ecosolvent amb el paper Eco Solvent Velvet Smooth Art 300g/m2 (IFA 94)

Els papers aquosos d'injecció de tinta per a fotografia i belles arts han donat a Innova la reputació de ser un dels fabricants líders mundials en el mercat de la impressió digital de belles arts. Les qualitats d'impressió i arxiu d'aquest paper coincideixen amb les que es troben a les nostres gammes d'art d'injecció de tinta aquosa. Això fa que el paper Eco Solvent Velvet Art Paper 300g/m2 (IFA 94) sigui una gran opció per als propietaris d'impressores làtex, UV o ecosolvents que busquen diversificar-se en el lucratiu mercat de les belles arts i començar a produir impressions d'edició limitada i oberta.

La superfície llisa i vellutada crea un vista inalterada de l'obra d'art, sense textura que interrompi els detalls més fins. Ideal per produir impressions artístiques d'edició limitada i oberta, el to de base blanc brillant contrasta amb la imatge: perfecte per colors vibrants o imatges monocromes. Eco Solvent Velvet Fine Art Paper 300g/m
2 (IFA 94) és un material aprovat per ArtSure™. Aquest és un estàndard desenvolupat pel Fine Art Trade Guild per assegurar que els impressors i compradors puguin tenir confiança en la vida d'arxiu de les seves obres d'art.

Ideal per a impressions d'edició limitada o oberta d'obres d'art digitals

Amb el nivell de talent entre els artistes digitals és una sorpresa trobar que molts deixen el seu treball només en les pantalles d'ordinador. Les obres d'art creades digitalment presenten característiques úniques, com alts nivells de detalls repetitius no assolits per la mà humana i colors degradats molt suaus. Fes d'aquests detalls el focus central i dona als artistes una cosa única imprimint obres d'art digitals en paper Eco Solvent Velvet Art Paper 300g/m2 (IFA 94).

Disponible en bobines de fins a 152cm d'ample, el paper Eco Solvent Velvet Art 300g/m
2 (IFA 94) ha estat fabricat pensant en la impressió de gran volum i gran format.

Llegir mésMostrar menys
Detalls del producte
IFA94R30

Fitxa tècnica

Pes Base (g/m²)
300
Gruix del Paper (micres)
432
Material Base
alfa cel·lulosa
Acabat
setinat
Compatibilitat de Tinta
ecosolvent / UV / làtex
Textura
suau vellutat
Blancor (CIE)
166
Brillantor (TAPPI)
116
Conté OBA
pH
7.5 - 9.5
Reciclable
Certificat ArtSure™

Menú

Codi QR

Configuració