Plotters de tall Summa

Els plotters de tall són unes eines que, a diferència de les impressores, treballen tallant dissenys en lloc d'imprimir.

Oferim una petita selecció d'aquests productes. Si busques altres referències del mateix fabricant, contacta ab nosaltres per a més informació.

Els plotters Summa són sinònims de fiabilitat i qualitat. Sent duradors, ràpids i senzills d'utilitzar. és el millor per a talls de vinil professional. A més a més, sent els més avançats que existeixen, els resultat són d'una qualitat extraordinària.

Són referència en el sector gràcies a la seva incorporació de les últimes tecnologies disponibles.

Llegir mésShow less
Filtrar per
Sent el plotter de tall de vinil més petit de Summa, el Summa S One D60 representa la millor solució de tall per als que desitgen automatitzar el treball de tall. Té una mida pràctica amb un gran rendiment.
Plotter de tall de la línia Summa T (tangencial) que combina força i precisió amb l'únic capçal de tall TrueTangential per a materials de fins 75cm. Aquest plotter ofereix més que qualssevol altre plotter de tall de...
Plotter mitjà de la serie T, per a materials de fins a 120cm. Equipat amb el sensor OPOS-X. Fantàstic per a un ampli rang de materials. Sistema automatitzat gràcies al lector de codi de barres que permet tallar els...
Plotter mitjà de la serie T, amb capçal de tall tangencial, per a materials de fins a 140cm. Equipat amb el sensor OPOS-X. Fantàstic per a un ampli rang de materials.
Combina la força i la precisió gràcies al capçal de tall TrueTangential, per a materials de fins a 160cm. Rotació de fulla controlada per ordinador amb una força de tall de 600 grams. Combina la precisió d'una taula...
Veient 1-9 de 10 articles(s)

Menú

Codi QR

Configuració