Plotters de tall Summa

Els plotters de tall són unes eines que, a diferència de les impressores, treballen tallant dissenys en lloc d'imprimir.

Oferim una petita selecció d'aquests productes. Si busques altres referències del mateix fabricant, contacta ab nosaltres per a més informació.

Els plotters Summa són sinònims de fiabilitat i qualitat. Sent duradors, ràpids i senzills d'utilitzar. és el millor per a talls de vinil professional. A més a més, sent els més avançats que existeixen, els resultat són d'una qualitat extraordinària.

Són referència en el sector gràcies a la seva incorporació de les últimes tecnologies disponibles.

Llegir mésMostrar menys
2.190,00 € (IVA excl.)
Sent el plotter de tall de vinil més petit de Summa, el Summa S One D60 representa la millor solució de tall per als que desitgen automatitzar el treball de tall. Té una mida pràctica amb un gran rendiment.
4.750,00 € (IVA excl.)
Mida intermèdia ideal per a molts treballs de tall, el plotter de tall Summa S One D120 està dissenyat amb components premium actualitzats per a més durabilitat.
6.150,00 € (IVA excl.)
El plotter de tall Summa S One D140 és la mida intermedia de la gamma S One, amb fulla d'arrossegament i amb una àrea de tall màxima de 144,5cm x 50m.
6.590,00 € (IVA excl.)
Plotter de tall de la línia Summa T (tangencial) que combina força i precisió amb l'únic capçal de tall TrueTangential per a materials de fins 75cm. Aquest plotter ofereix més que qualssevol altre plotter de tall de...
8.690,00 € (IVA excl.)
Plotter mitjà de la serie T, per a materials de fins a 120cm. Equipat amb el sensor OPOS-X. Fantàstic per a un ampli rang de materials. Sistema automatitzat gràcies al lector de codi de barres que permet tallar els...
10.390,00 € (IVA excl.)
Plotter mitjà de la serie T, amb capçal de tall tangencial, per a materials de fins a 140cm. Equipat amb el sensor OPOS-X. Fantàstic per a un ampli rang de materials.
Veient 1-9 de 10 articles(s)

Menú

Codi QR

Configuració