Cercar al blog
Articles recents

Innova Art a la FESPA Global Print Expo 2023

Enviat el15/05/2023

Visita Munich aquest mes de maig per a experimentar el futur de la reproducció fotogràfica de qualitat a la FESPA Global Print Expo 2023.

Diuen que les coses antigues són millors. Però el pas del temps fa que sovint les coses antigues es quedin obsoletes. Els equips es tornen cars de mantenir. Els consumibles gairebé són impossibles d’adquirir. Abans del què ens pensem, el que era vell s’ha convertit en antiquat.

La indústria de la impressió digital no és diferent. A partir dels anys 90, la revolució va començar amb la introducció de les impressores d’injecció de tinta, que van substituir les sales fosques químiques que havien existit durant segles. Innova Art va saber estar a l’avantguarda, introduint el primer paper amb base de fibra baritada l’any 2006: la guardonada superfície FibaPrint®.

La tecnologia ha avançat i segueix canviant. Els disquets ja no existeixen. L’emmagatzematge en CD és cosa del passat. Avui és més probable guardar imatges al núvol que en un disc dur. Amb cada volta de la roda tecnològica, els arxius es perden, les imatges que capturen un moment en el temps desapareixen en bits i bytes.

La impressió segueix essent la forma més duradora d’emmagatzemar imatges i objectes efímers. N’hi ha prou en fer una ullada a una hemeroteca per a comprovar com ha evolucionat la presentació de la publicitat al llarg dels segles.

Ens trobem enmig d’una nova revolució. Innova Art llança el següent salt en suports de reproducció impresa per a fotografia i publicitat. Capturant la qualitat de la tradicional C-Print, però fent servir les capacitats de reproducció d’avantguarda de la sublimació de tinta. La D-Print reprodueix milers de colors en una realitat vibrant. És perfecta per a imprimir expositors publicitaris d’alta qualitat, exposicions fotogràfiques de belles arts i és prou flexible como per a embolcallar elements arquitectònics.

Aquests substrats ofereixen una perspectiva totalment nova. No només en quant a capacitat de reproducció fotogràfica. Innova Supernova pot reproduir colors brillants i vibrants, així com negres profunds i densos. El que canvia les coses és la forma de produir-los. Utilitzar un procés bobina a bobina vol dir que les impressores de sublimació poden crear més utilitzant calandres que normalment es fan servir per a la reproducció tèxtil. També ofereix als usuaris de planxes planes que sublimen material en fulls l’oportunitat de crear solucions de presentació més creatives. Tots els suports són flexibles i per tant la qualitat pot utilitzar-se per a crear alguna cosa més cridanera i llampant que les opcions rígides de sublimació de què disposen els fotògrafs avui en dia.

Vine a veure el futur. Visita Innova Art a l’estand E37 del pavelló B1 de la FESPA Global Print Expo 2023, del 23 al 26 de maig.

Etiqueta: fira, fespa, munich, 2023
Articles relacionats
Productes relacionats

Menú

Codi QR

Configuració