Cercar al blog
Articles recents

Tornem a la FESPA Global Print Expo 2024

Enviat el01/03/2024

Uneix-te a l’equip d’Innova Art del 19 al 22 de març a Amsterdam per conèixer les últimes novetats de la gamma de productes Innova.

FESPA Global Print Expo torna a RAI d’Amsterdam per a l’edició de 2024 on Innova Art s’unirà a les empreses que exposaran allà. Una cita sempre present en el calendari de molts professionals de la impressió, FESPA reuneix al món de la impressió per a veure, aprendre i fer. Amb un extens programa d’esdeveniments, així com una àmplia sala d’exposicions, els visitants segur que surten plens d’inspiració i idees.

Una parada obligada en el teu recorregut pel recinte firal és Innova Art, a l’estand A63 del pavelló 12. Coneix l’equip d’Innova i obté respostes a totes les teves preguntes sobre els suports d’injecció de tinta. Fes una ullada a la última incorporació a la gamma Innova Art i coneix de primera mà la gamma Innova Supernova de suports receptius flexibles per a sublimació.

 

Innova Supernova Sublimation, que inclou opcions per a fotografia d’alta gamma, publicitat i expositors retro il·luminats, està revolucionant el mercat. Aquests materials totalment flexibles estan substituint als materials produïts habitualment mitjançant processos c-print. Cada superfície  receptiva de sublimació de la gamma s’adapta a estils d’exposició específics:

  • Innova Supernova Chrome és una pel·lícula blanca per a expositors fotogràfics de gamma alta. La impressió final pot mostrar-se sobre substrats rígids o deixar-se en estat natural flexible.
  • Innova Supernova Baryta és una superfície a base de paper amb acabat ultrabrillant. Aquesta superfície és ideal per als fotògrafs que desitgin fer un homenatge a l’habitació fosca i, alhora, utilitzar els medis més avançats.
  • Innova Supernova Matte és una pel·lícula blanca suau amb un acabat mat, perfecte per als entusiastes del c-print.
  • Innova Supernova Translite és una pel·lícula blanca translúcida dissenyada per a difondre la llum quan es col·loca en una caixa retro il·luminada.
  • Innova Supernova Clearlite és una pel·lícula totalment transparent desenvolupada per al seu ús com a calcomanies de seguretat per a vidres o elements purament decoratius. Aquesta làmina també pot utilitzar-se en expositors retro il·luminats amb difusors incorporats.

Totes aquestes superfícies de la gamma Innova Supernova Sublimation poden produir-se utilitzant impressions en qualsevol paper transfer per a sublimació. Poden sublimar-se utilitzant una premsa tèrmica rotativa (calandra) o plana i estan disponibles en una gamma de formats que inclouen bobines de fins a 64” d’ample.

 

Fixa’t en la gamma Innova Supernova Sublimation: visita Innova Art en el estand 12-A63 de FESPA Global Print Expo 2024.

Menú

Codi QR

Configuració