Cercar al blog
Articles recents

FESPA 2024

Enviat el09/04/2024

Fantàstica FESPA 2024 per Innova Art

Innova Art va tornar d’Amsterdam el mes passat després d’una exitosa presentació de la revolucionaria gamma Innova Supernova Sublimation a FESPA Global Print Expo 2024.

FESPA Global Print Expo 2024 va atreure a un públic variat de professionals de la indústria de la impressió. L’atractiu de l’esdeveniment es va reflectir a l’estand d’Innova amb visitants d’Asia, Amèrrica i tota Europa. Els assistents s’aturaven per rebre més informació sobre la gamma Innova Supernova Sublimation.

La gama Innova Supernova és una selecció de productes que permet als impressors produir sòlids displays per a publicitat i punts de venta utilitzant el procés de transferència de calor per sublimació. Els visitants de l’estand d’Innova Art van poder contemplar una atractiva mostra de les diferents superfícies. Entres les aplicacions presentades a l’estand es trobava l’exposició de fotografia artística, gràfics transparents per a aparadors i expositors retroil·luminats i flexibles.

Molts visitants amb experiència en el sector dels punts de venta comparaven els productes d’Innova Supernova amb les impressions Cibachrome produïdes amb tecnologia de raig de llum i làser. Atès que es tracta d’una tecnologia que cada vegada és més difícil de mantenir, els assistents es van mostrar molt entusiasmats amb la possibilitat de substituir-la en el futur.

 

A més de visitar l’estand d’Innova Art, els assistents a FESPA Global Print Expo 2024 també van poder experimentar el procés de producció de les impressions Innova Supernova a l’estand de Klieverik. El procés de sublimació de calendaris es va demostrar utilitzant Innova Supernova Chrome. Amb imatges tallades a mida a partir d’una bobina de 44” d’amplada, va ser possible visualitzar la producció de gràfics de gran i petit format a partir d’una única bobina de material.

“No podríem estar més contents amb com ha anat la FESPA 2024”, afirma Mike Ramos-González, propietari d’Innova Art. “Estem dient D-prints a les impressions realitzades del producte Innova Supernova, degut a que tanta gent fa referència a la sortida C-print quan mires les mostres. És emocionant escoltar totes les possibilitats que les ments creatives poden pensar quan se’ls presenta alguna cosa nova”.

Menú

Codi QR

Configuració