Nou Eco Solvent Poster Art Paper 210gr

4 mesos fa
Com a novetat a la gamma Innova Graphic Art, el paper Eco Solvent Poster Art 210gr (IFA 145) està dissenyat específicament per a l'edició oberta d'art i cartells.

Què vol dir "qualitat d’arxiu"?

11 mesos fa
Hi ha molts termes usats per a descriure la qualitat d’arxiu dels papers d’injecció de tinta. El problema és que son molts els factors que contribueixen quan es considera la qualitat d’arxiu d’una imatge impresa en un...

Ens veiem a Photokina 2018

11 mesos fa
Si vas a Photokina no oblidis visitar-nos! Estarem a Innova Art, Hall 3.1 Stand A006 C005. La bella Colonia torna a acollir aquesta important fira del sector fotogràfic.

Sis papers superlatius: la gamma Editions d'Innova Art

1 Any fa
La gamma Innova Editions és tradició, qualitat i durabilitat. Inclou papers de Fabriano, una marca que ha estat la primera elecció de grans artistes durant més de 700 anys.

Partner acreditat CANON 2018

1 Any fa
Un cop més, Canon renova la seva confiança en nosaltres distingint-nos com a Partner Acreditat Premium 2018.

Calibrar o Caracteritzar?

1 Any fa
Sovint parlem de perfil de color o perfil ICC de forma poc rigorosa. Aquest article intenta aclarir alguns conceptes desconeguts encara per molts usuaris d'impressores de gran format.

No et perdis FESPA 2018

1 Any fa
FESPA 2018, la fira internacional més important per a la impressió serigràfica, textil i digital en gran format, es celebrarà a Berlin, Alemanya, del 15 al 18 de maig de 2018.

Menú

Codi QR

Configuració