Cercar al blog
Articles recents

Presentant Innova Supernova Sublimation

Enviat el01/10/2021

... Qualitat de color fora de sèrie

Nascuda en un moment electritzant a l’equip de desenvolupament de productes d’Innova, la gamma Innova Supernova Sublimation sorgeix d’una simple pregunta: Per què no existeixen superfícies de sublimació específiques per a belles arts i impressions fotogràfiques?

Basant-se en els anys d’experiència en la creació de superfícies d’injecció de tinta per a impressions artístiques, l’equip d’Innova va posar fil a l’agulla. El resultat va ser Innova Supernova Sublimation: tres productes específics per a impressors de sublimació que desitgin crear impressions fotogràfiques i artístiques.

Inspirat en les èpiques transformacions que tenen lloc a l’espai profund, Innova Supernova és tan potent i lluminós com qualsevol explosió estel·lar.

Fent servir el paper de transferència Innova Supernova es poden crear sublimacions fotogràfiques a l’estil cibachrome sobre Innova Supernova Chrome. O centrar-se en la sensació de la sala fosca amb impressions artístiques estil baritat sublimades sobre Innova Supernova Baryta. Cada substrat receptiu a la sublimació encapsula els pigments en la seva superfície: creant impressions capaces de representar milions de colors en un punt precís en el temps, molt semblants a les imatges de les supernoves a l’espai profund.

Sigui quina sigui la superfície de sublimació Innova Supernova que triïs, les teves imatges sortiran al món amb una explosió. Les exposicions acabades crearan una atracció tan forta que els aficionats no voldran deixar la seva obra a les parets de la galeria. I, afortunadament per als gravadors i col·leccionistes d’art de tot el món, no hi ha proves de què els productes Innova Supernova Sublimation hagin creat un forat negre.

Els suports Innova Supernova Sublimation es mostraran per primer cop a l’estand G60 del pavelló 1 de la FESPA 2021 a Amsterdam. Els productes estaran disponibles per a comandes el quart trimestre de 2021 i el primer trimestre de 2022. Fes clic aquí per a registrar-te i assistir a la FESPA 2021. No vas visitar la FESPA però vols saber-ne més? Emplena el següent formulari per a sol·licitar més informació sobre Innova Supernova Sublimation.

Etiqueta: fira, fespa, amsterdam, 2021
Articles relacionats
Productes relacionats

Menú

Codi QR

Configuració