Cercar al blog
Articles recents

Suports guardonats d'Innova Art

Enviat el01/07/2022

Innova Resin Coated Photo Premium Matte 260gsm (IFA-178) ha guanyat el premi Photography News Editor's Choice Award 2022

L’equip de la revista Photography News ha anunciat els guanyadors del seu programa de premis 2022. Innova Resin Coated Photo Premium Matte 260gsm ha guanyat el premi al millor suport d’injecció de tinta: Acabat fotogràfic a la categoria Editor's Choice. Els premis d’aquesta categoria són escollits per l’editor de Photography News, Roger Payne, i no pel públic en general.

"Vam fundar aquesta empresa fa vint anys i portem molt més temps al sector", afirma Nevelle Bower, Director General d’Innova Art. "És gratificant que fins i tot després de tot aquest temps estiguem llançant productes que es reconeixen a l’instant com a innovacions dins del mercat dels suports d’injecció de tinta. No podríem estar més orgullosos de rebre aquest premi Editor's Choice de Photography News."

Llançat el maig de 2022, Innova Resin Coated Photo Premium Matte 260gsm (IFA-178) es va convertir ràpidament en un clar favorit entre un selecte número de fotògrafs. Tot gràcies a una superfície única que combina la fàcil manipulació dels papers fotogràfics d’injecció de tinta recoberts de resina amb l’acabat mat llis associat als materials per a belles arts.

El paper és compatible amb la tecnologia d’injecció de tinta basada en pigments i colorants i es subministra en fulls de mida A4-A2 en caixes de 50 fulls. Una opció ideal per a impressors domèstics amb impressores fotogràfiques professionals de petit format. Per a grans instal·lacions de producció, aquest paper fotogràfic amb revestiment de resina mat també està disponible en bobines de 30 m de longitud i amplades de 17" a 60".

Productes relacionats

Menú

Codi QR

Configuració