Innova Eco Solvent Watercolour Paper 260gr

Paper aquarel·la de textura rugosa amb un to de base blanc brillant i un recobriment compatible amb tinta ecosolvent. Ideal per a la creació d'impressions ecosolvents d'edició limitada o oberta.

Llegir mésShow less
Des de
133,73 € (IVA excl.)
Amplada bobina
  • 0.762 (30") x 25m
  • 1.372 (54") x 25m
  • 1.524 (60") x 25m
En estoc
Referència:
IFA93R30
Marca:
Et pot interessar
Cap ítem
Descripció
Crea impressions artístiques d'edició limitada o oberta amb paper d'aquarel·la ecosolvent de 260 g/m2 (IFA 93)

Paper artístic compatible amb tintes làtex, UV i ecosolvents amb textura de superfície d'aquarel·la de "premsa en fred". El to de base blanc brillant d'aquest paper d'art ecosolvent de qualitat d'arxiu proporciona un gran contrast per a la gamma tonal de la teva obra d'art. La qualitat d'impressió coincideix amb la qualitat que es troba a les nostres gammes de productes de fotografia artística d'injecció de tinta de base aigua, el que ha donat a Innova la reputació de ser un dels fabricants líders mundials en el mercat de la impressió digital d'obres d'art.

El paper d'aquarel·la ecosolvent de 260g/m
2 (IFA 93) s'ha provat en la sèrie d'impressores ecosolvents Epson SureColor, així com en les impressores làtex HP, amb excel·lents resultats en tot moment. Aquest paper ecosolvent per a belles arts és també un material aprovat per ArtSure™; aquest és un estàndard desenvolupat pel Fine Art Trade Guild per assegurar que els impressors i compradors puguin tenir confiança en la vida d'arxiu de les seves obres d'art.

Perfecte per a reproduir l'art tradicional en edicions d'injecció de tinta

La superfície rugosa i texturitzada del paper d'aquarel·la Eco Solvent Watercolour Paper 260g/m2 (IFA 93) és ideal per realitzar reproduccions de pintures creades amb els mitjans tradicionals dels artistes, com l'aquarel·la o la pintura acrílica. Un punt fort de les impressions de belles arts produïdes en paper d'art ecosolvent és la seva durabilitat. A causa de la superfície dura creada per la impressió amb tintes UV, làtex i ecosolvents, la superfície d'aquestes imatges serà molt més resistent que la dels seus equivalents de base aigua.

Ideal per a impressions d'edició limitada i oberta, el pes relativament lleuger d'aquest paper de textura rugosa el fa fàcil de manipular quan s'emmarca o s'acaba. Disponible en bobines de fins a 152cm d'ample, ha estat fabricat tenint en compte la creació d'impressions digitals en aquarel·la de gran volum i gran format.

Llegir mésShow less
Detalls del producte
IFA93R30

Fitxa tècnica

Pes Base (g/m²)
260
Gruix del Paper (micres)
330
Material Base
alfa cel·lulosa
Acabat
setinat
Compatibilitat de Tinta
ecosolvent / UV / làtex
Textura
aquarel·la textura rugosa
Blancor (CIE)
159
Brillantor (TAPPI)
114
Conté OBA
pH
7.5 - 9.5
Reciclable
Certificat ArtSure™

Menú

Codi QR

Configuració