Paper artístic fine art

Papers artístics fine art dels millors fabricants, en bobina i en fulls. Compatibles amb impressores fotogràfiques d'Epson, Canon i HP amb tinta pigmentada de base aigua. Descarrega els perfils i instruccions d'instal·lació i ús des del lloc web del fabricant:

Descarregar perfils ICC de Innova Art  Descarregar perfils ICC de Hahnemühle

Llegir més
 • Llenç - canvas

  Llenç / Canvas

  Disposem de diversos tipus de llenç per a imprimir reproduccions d'art i fotografia.

 • Fine Art Innova

  Innova: papers Fine Art per a la impressió de belles arts i fotografia

  La col·lecció Innova Fine Art presenta una gamma de papers especialment recoberts per al seu ús en impressores d'injecció de tinta de base aigua. L'àmplia selecció de gramatges i textures de la superfície permet al artista obtenir el millor de la seva imagineria fent coincidir el paper amb el seu estil de treball.

  Aquests papers digitals artístics estan recoberts amb formulacions creades pel nostre equip de químics. Proporcionen una reproducció de color consistent a través d'una àmplia gama i unes qualificacions d-max excepcionals, al temps que mantenen l'aspecte i el tacte dels papers dels artistes tradicionals.

  Cada material s'ha desenvolupat específicament pensant en l'artista. Adequats per a la impressió giglée, les aplicacions inclouen edicions limitades o obertes d'obres d'art creades en mitjans tradicionals o digitals, impressions de restauració o d'exposició i molt més. Les tècniques tradicionals, com l'aquarel·la o la pintura acrílica, l'aiguafort, el pastel o el carbonet, poden reproduir-se amb precisió en una superfície similar a la de l'obra d'art original. Les textures van des de les súper suaus fins a les textures marcades de premsat en fred (Cold Press) i inclouen tons base molt blanques o de blanc natural.

 • Fine Art Hahnemühle

  Paper Fine Art Hahnemühle

  Papers per a impressions d'Art de gran qualitat. En format de bobina i en caixes de 25 fulls.

 • Complements

Filtrar per
Veient 1-9 de 52 producte(s)

Menú

Codi QR

Configuració