Cercar al blog
Articles recents

Solució integral d'Innova a FESPA 2019

Enviat el03/06/2019

Endinsant-se en el treball de l’artista John Dyer, fundador de Last Chance to Paint, i una col·lecció de fotografies del projecte Atlas of Humanity, els visitants de l’estand d’Innova van poder experimentar la cultura global a través d’impressionants obres d’art. Cada peça d’art a l’estand B5-H18 de la FESPA 2019 va mostrar com obtenir una combinació de qualitat, combinant el material adequat per a cada estil d’obra d’art.

 

"FESPA 2019 va ser un esdeveniment fantàstic per a Innova Art", diu la CEO Nevelle Bower. “Vam tenir una magnífica reacció a la nostra combinació de paper de sublimació de tinta de sostrat rígid i metall. El nostre nou mitjà d’injecció de tinta per a pòsters eco solvents de qualitat arxiu també va ser un èxit. L’equip que va assistir a l’exposició va tenir una brillant resposta per part dels assistents. Estem emocionats de veure el que ens oferiran els propers mesos”.

 

Certament, Innova va demostrar que és el procés complet el que genera un producte de qualitat. El nou Eco Solvent Poster Art Paper 210gsm (IFA 145) reprodueix fidelment els colors vibrants que reflecteixen l’estil de John Dyer. Per altra banda, els retrats d’Atles of Humanity van cobrar vida amb la nova combinació guanyadora per a substrats rígids de sublimació de tinta: JetMaster® Metal i JetMaster® Dye Sublimation Paper 190gsm (IFA 147). Els cartells de l’estand, que il·lustren la gama Innova, es van fabricar utilitzant paper fotogràfic per a injecció de tinta recobert de resina i muntat sobre un JetMaster® Photo Panel.

 

JetMaster® Acrylic va captivar els visitants del sector minorista fotogràfic: la darrera incorporació a la gama Innova per a afegir valor a les impressions fotogràfiques d’injecció de tinta recobertes amb resina. El sistema de llenços muntats en bastidor GOframe, combinat amb el llenç Innova Eco Solvent Poly Cotton Canvas 370gsm (IFA 96) va cridar l’atenció tant dels fabricants de cartells com dels impressors de belles arts. Presentats a la FESPA 2019 amb obres d’art de John Dyer, els visitants van quedar captivats per les possibilitats de realitzar imatges decoratives i informatives utilitzant els mitjans d’Innova i els seus suports d’exposició.

 

Durant els propers mesos, els productes més nous d’Innova estaran disponibles en stock. Si et vas perdre l’oportunitat de veure les darreres incorporacions a la gama a la FESPA 2019, comunica’t amb Croma Tecnologia i Color. Si vols obtenir més informació sobre els nous JetMaster® Metal, JetMaster® Dye Sublimation Paper i JetMaster® Acrylic, truca al +34 937 906 461 o envia un correu electrònic a info @cromatec.es

Articles relacionats

Menú

Codi QR

Configuració