Innova Eco Solvent Poster Art Paper 210gr

Paper artístic fourdrinier, lleuger i blanc natural, compatible amb tintes ecosolvents, làtex i UV. Ideal per a la impressió de pòsters i la impressió de reproduccions artístiques per a la decoración de la llar.

Llegir mésMostrar menys
Des de
133,73 € (IVA excl.)
Amplada bobina
  • 0.762 (30") 30m
  • 1.372 (54") x 30m
  • 1.524 (60") x 30m
En estoc
Referència:
IFA145R30
Marca:
Et pot interessar
Descripció
Crea sèries d'impressió artística amb el paper Eco Solvent Poster Art de 210 g/m² (IFA 145)

La superfície mat de textura suau i el to blanc natural d'aquest paper proporcionen una base flexible per a una àmplia gamma de tipus d'obres d'art. Ha estat provat amb resultats excepcionals en models d'impressores eco solvents i làtex de fabricants líders mundials. L'alt nivell de qualitat d'impressió assegura que les impressions produïdes en aquest paper coincideixen amb la qualitat de les produïdes en papers de base aigua per a injecció de tinta o pigment.

Dissenyat pensant en la producció de grans volums, el papel Eco Solvent Poster Art Paper 210gsm (IFA 145) és més lleuger que la majoria dels papers fine art de qualitat d'arxiu. Això garanteix una alimentació ràpida a través d'impressores ecosolvents i facilita la seva manipulació per a l'embalatge de les impressions acabades en tubs.

Ideal per al mercat de la decoració de la llar

El punt fort de les impressions de belles arts produïdes en paper d'art ecosolvent és la seva durabilitat. Degut a la superfície resistent creada per la impressió amb tintes UV, làtex i ecosolvents, la superfície d'aquestes imatges serà molt més resistent que la de les seves equivalents de base aigua. Això fa d'Eco Solvent Poster Art Paper 210gsm (IFA 145) una gran opció per a pòsters.

La llarga vida útil d'aquest paper artístic per a tinta ecosolvent amb qualitat d'arxiu és ideal per als artistes que busquen expandir-se en el rentable mercat de la decoració de la llar. La seva superfície duradera redueix el risc de que les impressions llestes per a emmarcar es malmetin degut a la manipulació del consumidor.

Disponible en bobines de 30m de llarg, i amplada des de 30" (762mm) fins a 60" (1524mm).

Llegir mésMostrar menys
Detalls del producte
IFA145R30

Fitxa tècnica

Pes Base (g/m²)
210
Gruix del Paper (micres)
280
Material Base
alfa cel·lulosa
Acabat
mat
Compatibilitat de Tinta
ecosolvent / UV / làtex
Textura
"etching" textura suau
Blancor (CIE)
96.8
Brillantor (TAPPI)
86
Conté OBA
no
pH
7.5 - 9.5
Reciclable

Menú

Codi QR

Configuració