Epson SureColor SC-S80600

Impressora per a cartelleria creativa amb 10 colors

Sense sorpreses: tot inclòs!

  • Transport i instal·lació
  • RIP Epson Edge Print + Onyx RIP Center
  • Recollidor- desbobinador motorizat
  • Nova tinta GS3 - joc complet de 700ml
  • 2 anys de garantia "in situ"
  • Servei tècnic oficial autoritzat
Llegir mésShow less
Des de
18.195,00 € (IVA excl.)
Opcions LFP
En estoc
Referència:
C11CH24301A0
Marca:
Et pot interessar
Descripció

Aquesta impressora ofereix una nova manera de crear, des de cartelleria senzilla fina a expositors i decoració d'alta gama sobre una àmplia varietat de materials. Cada un dels components ha estat dissenyat i fabricat íntegrament per Epson per tal d'assegurar un funcionament perfecte i garantir uns resultats de qualitat professional.

Gran precisió

Productes d'insuperable precisió gràcies al seu sofisticat sistema de tractament del material, que proporciona un rendiment de primera classe. Presenta un sistema molt avançat de control automàtic de la tensió (AD-ATC), rodets d'alimentació d’àmpli diàmetre i rodets de precisió flexibles i antiestàtics per tal d'optimitzar l'anclatge i la precisió.

Qualitat profesional

Amb la última generació de capçals d'impressió Epson PrecisionCore TFP dobles, la impressora SC-S80600 genera un resultat excepcional amb una nitidesa i uns colors impressionants. A més, amb una nova formulació de tintes Epson UltraChrome GS3, els usuaris poden generar una àmplia gamma de colors d'extrema precisió (actualment fins al 98.2% dels colors de Pantone®). Gràcies al mode d'alta qualitat Precision Dot, la impressora permet millorar la qualitat sobre una gran varietat de materials.

Màxima productivitat

El manteniment automàtic dels capçals d'impressió i un sistema de filtració de tinta ajuden a garantir una impressió continuada amb el màxim aprofitament del temps.

Assistència i suport tècnic

Si hi hagués algun problema, Epson el cobreix amb la seva garantia estàndard de dos anys. Si et vols beneficiar de l'exepcional servei de suport i manteniment d'Epson durant períodes llargs, també tens l'opció de contractar una ampliació de garantia.

Característiques principals
  • Impressió precisa: Sistema AD-ATC de primera i sistema sofisticat d'alimentació de paper
  • Resultats de qualitat superior: Capçal d'impressió PrecisionCore TFP doble d'última generació i tintes UltraChrome GS3
  • Varietat d'aplicacions creatives: Imprimeix en materials com pel·lícules transparents, vinil, llenç i paper fotogràfic.
  • Maximitza la productivitat: Manteniment automàtic del capçal d'impressió i placa protectora; filtrat de la tinta.
  • Assistència i suport tècnic excepcionals: Garantia estàndard de dos anys amb possibilitat d'ampliació
Llegir mésShow less
Detalls del producte
C11CH24301A0
Financiació

Menú

Codi QR

Configuració