Summa S3 T160

Combina la força i la precisió gràcies al capçal de tall TrueTangential, per a materials de fins a 160cm. Rotació de fulla controlada per ordinador amb una força de tall de 600 grams. Combina la precisió d'una taula de tall amb la facilitat i la velocitat d'una talladora de rotlle gràcies al capçal tangencial. Més força i precisió que qualssevol plotter de tall de seva classe amb la gamma T de Summa.

Llegir mésShow less
12.090,00 € (IVA excl.)
En estoc
Referència:
S3T160-2E
Marca:
Et pot interessar
Descripció

Tambor MicroSprocket™ (només disponible a Summa) juntament amb els potents servomotors entreguen una exactitud espectacular. Es condiciona el material a mida que avança per a una millor precisió de tracció del material.

El sistema OPOS (Sistema de Posicionament Òptic) entrega més precisió i automatització, incloent imatges de laminat. La sòlida confiança i la precisió de punta el fan el millor sistema d'alineació òptica del mercat.

Solució d'alineació de reconeixement de càmera opcional (OPOS CAM) permet una precisió extremadament ràpida i un tall exacte dels treballs d tall en tirades curtes o llargues.

La característica FlexCut permet ajustar el tall per a perforar el material retenint la rigidesa necesaria  per al transport del material a través del plotter de tall.

Inclou una fulla de final de treball automàtica, es pot configurar per a tallar el material al finalitzat el treball.

Es pot utilitzar un cable creuat per a una connexió directa o també a través de la red, podent connectar diversos ordinadors per tal de controlar-lo. Això crea una plataforma per a la comunicació i velocitats de transmissió de dades més ràpides.

Llegir mésShow less
Detalls del producte
S3T160-2E
Financiació

Menú

Codi QR

Configuració