Cercar al blog
Articles recents

Ens veiem a Photokina 2018

Enviat el21/09/2018

Innovacions pioneres, innombrables novetats, esdeveniments, tallers i sessions en viu - Photokina presenta "Imaging unlimited"! Com a plataforma global de negocis i comunitat, aquí podràs experimentar com a cap altre lloc les fascinants possibilitats que t'ofereixen les tecnologies d'imatge com el mòbil, el vídeo i el cinema o el AR/VR.

No t'oblidis de visitar l'estand d'Innova Art: aquest any Innova Art mostrarà nous productes en metall i acrílic.

L'aspecte nítid i l'acabat super llis de les impressions en acrílic i metall les ha colocat entre les tendències de l'art, la fotografia i la decoració que més ràpid s'han accelerat en els darrers anys.

Sense marcs, sense vidres que ratllar o esquerdar - de fet, tota la imatge - afegeixen un element visual espectacular a qualsevol espai - tant en interiors com, amb les impressions metàl·liques de sublimació de tinta, també en exteriors.

Les noves incorporacions a la gamma d'Innova Art fan que ambdós processos estiguin igualment a l'abast de tots els fotògrafs, artistes i estudis d'impressió.

El nou JetMaster® Metal permet realitzar impressionants impressions per sublimació en pocs i senzills passos. És possible que et calgui accedir a part de l'equipament necessari per al teu estudi local de belles arts i impressió fotogràfica (i nosaltres et podem aconsellar al respecte).

Així és com es fa: primer imprimeix la teva imatge d'alta resolució (¡ sabem que la tens!) en paper Dye-Sublimation Transfer. A continuació, transfereix la imatge al JetMaster® Metal utilitzant una premsa tèrmica.

I això és tot.

Ja el pots penjar!

Articles relacionats

Menú

Codi QR

Configuració