Summa S3 T140

Plotter mitjà de la serie T, amb capçal de tall tangencial, per a materials de fins a 140cm. Equipat amb el sensor OPOS-X. Fantàstic per a un ampli rang de materials.

Llegir mésShow less
10.390,00 € (IVA excl.)
En estoc
Referència:
S3T140-2E
Marca:
Et pot interessar
Descripció

Rotació de fulla controlada per ordinador amb una força de tall de 600 grams. Combina la precisió d'una taula de tall amb la facilitat i la velocitat d'una talladora de rotlle gràcies al capçal tangencial. Més força i precisió que qualssevol plotter de tall a la seva classe amb la gamma T de Summa.

Tambor MicroSprocket™ (només disponible a Summa) juntament amb els potents servomotors entreguen una exactitud espectacular. Es condiciona el material a mida que avança per a una millor precisió de tracció del material.

El sistema OPOS (Sistema de Posicionament Òptic) entrega més precisió i automatització, incloent imatges de laminat. La sòlida confiança i la precisió de punta el fan el millor sistema d'alineació òptica del mercat.

Sistema automatitzat gràcies al lector de codi de barres que permet tallar els contorns a múltiples treballs. El sensor OPOS localitza les marques per tal d'evitar la manipulació quan s'està fent moltes copies.

La característica FlexCut permet ajustar el tall per a perforar el material retenint la rigidesa necesaria  per al transport del material a través del plotter de tall.

Llegir mésShow less
Detalls del producte
S3T140-2E
Financiació

Menú

Codi QR

Configuració