Innova Exhibition Gloss PolyCotton Canvas 390gr

Busqueu un llenç de belles arts per a la impressió fotogràfica? Proveu aquest llenç brillant per injecció de tinta és compatible amb tintes aquoses de colorant i pigment.

El patró de teixit obert dóna una textura uniforme a la seva impressió en llenç giclée per a un fantàstic acabat fotogràfic. El color blanc natural proporciona a les imatges una base neutra i una excel·lent gamma de colors que permet reproduir amb precisió les gammes tonals. Aquest llenç d'injecció de tinta és ideal per produir impressions en llenç de belles arts o fotogràfiques sota demanda.

Llegir mésShow less
Des de
94,10 € (IVA excl.)
COMPATIBILITAT
Todos los soportes Innova Art están diseñados para su uso en impresoras con tinta de base agua, tanto de colorantes (dye) como de pigmentos

CanonEpsonHP
Dye (colorante) 
Pigmento

Amplada bobina
  • 0,432 (17") x 15m
  • 0,61 (24") x 15m
  • 0,914 (36") x 15m
  • 1,117 (44") x 15m
  • 1,524 (60") x 15m
En estoc
Referència:
IFA56R17
Marca:
Et pot interessar
Descripció

El llenç de cotó mat per a exposicions de 370 g/m2 és ideal per crear exposicions de llenços estirats per a la venda al detall o la decoració de la llar. Adequat per utilitzar amb bastidors de lona, el to blanc natural crea una base neutra per a la seva obra d'art. Compatible amb impressores d'injecció de tinta de pigment i de tint, aquest llenç és ideal per crear tirades d'edició limitada o oberta.

Les propietats de fitxer del llenç de cotó mat Exhibition 370gsm garanteixen que les impressions produïdes amb tintes de qualitat de fitxer i emmagatzemades en condicions controlades duraran més de 70 anys. Això vol dir que la qualitat de la seva impressió es manté al llarg del temps. Una excel·lent gamma de colors assegura que la superfície del llenç és capaç de capturar tota la gamma de colors de la impressora.

Llegir mésShow less
Detalls del producte
IFA56R17

Fitxa tècnica

Pes Base (g/m²)
370
Gruix del Paper (micres)
390
Material Base
barreja polièster / cotó
Compatibilitat de Tinta
base aigua (colorant i pigment)
Textura
canvas
Blancor (CIE)
69
Brillantor (TAPPI)
no aplicable
Conté OBA
no
pH
7.5
Reciclable

Menú

Codi QR

Configuració