Impressora sublimació Epson Surecolor SC-F501 FLUOR

Impressora de sobretaula Epson Surecolor SC-F501 amb tinta rosa i groc fluorescent de sublimació. El seu disseny compacte permet la càrrega simultània de fulls i de bobina amb canvi automàtic de paper. També pots carregar-la de tinta durant la impressió, sense parades,  gràcies a l'ús d'ampolles de 140ml.

Solució completa d'Epson: hadware, software, paper, garantia i tintes que compleixen la legislació mediambiental i de seguretat, incloent la certificació OEKO-TEX i REACH.

DE REGAL: et fem un perfil de color ICC a mida per millorar i maximitzar la gama de colors amb els teus productes blancs de sublimació. Estalviaràs fins a un 30% en tinta !!!

Financiació a partir de 44€ al mes. Consúltans!

Llegir mésMostrar menys
1.995,00 € (IVA excl.)
En estoc
Referència:
C11CJ58301A0
Marca:
Et pot interessar
Descripció

No ho dubtis: és la millor opció per la sublimació en petit format. La configuració amb rosa i groc fluorescent et permet oferir especialitats que fins ara només es podien fer amb impressores de gran format.

Oblídat d'impressores 'tunejades' per usarles amb tinta de sublimació. Prou cartutxos reomplibles, ni xips compatibles, ni garanties perdudes.

Apúntat a la solució completa d'Epson amb una relació qualitat/preu immillorable. Sense sorpreses: des del hardware, al software, la tinta, el paper, tot traballant a l'unisò per aconseguir l'eficiència que et cal amb la simplicitat que mereixes.

La Surecolor SC-F500 té un disseny compacte, a cavall entre una impressora de sobretaula i un plotter de gran format. Els seus 61 cm d'amplada d'impressió i la capacitat de càrrega automàtica de fulls la converteixen en un equip multi-propòsit que podràs utilitzar tant en l'àmbit publicitari com en productes tèxtils, articles promocionals i decoració d'interiors.

Característiques principals:
  • Connectivitat Wi-Fi, pantalla tàctil de 4,3" i suport d'Epson Edge per facilitar el seu ús
  • Molt pràctica: de mida compacte i capaç de canviar de paper de forma automàtica
  • Seguiment de costos amb l'eina Accounting Tool per tenir el màxim control de la impressió
  • Còmodes ampolles de 140 ml que permeten reomplir el dipòsit de tinta durant la impressió
  • Protecció del capçal que millora l'eficiència en evitar que el paper fregui o colpegi el capçal d'impressió
  • Disseny que evita l'entrada de pols,  minimitzant errors d'impressió i cicles de neteja
Aplicacions:
  • Regals i articles promocionals, com tasses, fundes per al telèfon, estoretes per al ratolí i tot tipus de regals personalitzats
  • Teixits i roba, com coixins i samarretes
  • Productes rígids - podràs crear imatges fotogràfiques impressionants en plàstics, metalls i altres elements revestits
Llegir mésMostrar menys
Detalls del producte
C11CJ58301A0
Financiació

Menú

Codi QR

Configuració