Epson SureColor SC-F7200 (hdK)

La SureColor SC-F7200 és una impressora digital de sublimació de tinta de rotllo a rotllo. Paquet complet sense sorpreses. Ideal per a crear textils d'alta qualitat. Inclou transport, instal·lació, formació i RIP.

Consulta'ns les condicions de financiació!!

Llegir mésShow less
12.500,00 € (IVA excl.) 13.795,00 €
En estoc
Referència:
C11CF06301A0
Marca:
Et pot interessar
Descripció
Gran qualitat

Els seus capçals d'impressió (PrecisionCore TFP d'Epson) et garanteixen un alt rendiment i una llarga vida útil de producció. Les seves gotes de tinta de mida variable fan que augmenti considerablement la qualitat dels teus resultats. Aconseguiràs uns acabats immillorables al combinar aquests capçals d'impressió amb el pack de tintes Epson UltraChrome DS.

Tinta negra HDK

La SC-F7200 inclou la tinta negra HDK, creada bàsicament per al seu ús amb tèxtils. Amb ella obtindràs uns negres més prodfuns i neutres, i unes ombres més denses.

Paquet complet Epson

La SC-F7200 t'ofereix una solució completa que inclou hardware, software, capçal d'impressió, tinta i paper de sublimació, a més de l'assistència tècnica, que et proporcionaran uns resultats de qualitat superior i et garantiran que tot funciona en harmonia. La impressora es subministra amb el software Epson Edge Print, per tant podràs començar a imprimir directament sense haver de fer més inversions.

Més tranquilitat amb el menor cost de propietat

Reduiràs costos gràcies a les seves tintes d'alta capacitat i al seu baix consum energètic. La impressora ve de sèrie amb un any de garantia que et proporcionarà una major tranquilitat. A més, podràs controlar de forma molt senzilla les teves despeses i el teu stock amb el seu programa de serveis gestionats d'impressió Epson Print & Save.

Característiques principals
 • Solució completa Epson
  Hardware, software, capçal d'impressió, tinta i paper de sublimació
 • Capçal d'impressió TFP PrecisionCore
  Producció d'alta qualitat, rendiment elevat i llarga vida útil
 • Pack de tintes UltraChrome DS
  Colors vius, contorns nítids, gradacions suaus, negres profunds i de gran riquesa
 • Sublimar substrats rígids i tous
  Amplia les teves capacitats de producció
 • Baix cost total de propietat
  Tintes d'alta capacitat i baix consum energètic
Llegir mésShow less
Detalls del producte
C11CF06301A0
Financiació

Menú

Codi QR

Configuració