Impressora sublimació Epson Surecolor SC-F100

Impressora de sobretaula Epson Surecolor SC-F100 de sublimació. Desenvolupada per a petites empreses i start-ups que volen ofertar articles promocionals. Ideal per a tasses, clauers, fundes de mòbil i tot tipus de merchandising de petit format, així com articles tèxtils com gorres, davantals, cintes i coixins de petit format. Pots carregar tinta durant la impressió, sense parades, gràcies la l'ús d'ampolles de 140ml.

Solució completa d'Epson: hardware, software, paper, garantia i tintes que compleixen la legislació mediambiental i de seguretat, incloent les certificacions OEKO-TEX i REACH.

Llegir mésMostrar menys
425,00 € (IVA excl.)
Confirmar disponibilitat
Referència:
C11CJ80302
Marca:
Et pot interessar
Descripció

No ho dubtis: és la millor opció per la sublimació en format A4. Ideal per a tasses, claurers, fundes de mòbil i tot tipus de merchandising de petit format.

Oblída't d'impressores 'tunejades' per usar-les amb tinta de sublimació. No més cartutxos reomplibles, ni chips compatibles ni garanties perdudes.

Apúnta't a la solució completa d'Epson amb una relació qualitat/preu immillorable. Sense sorpreses: des del hardware, al software, la tinta, el paper, tot treballant a l'unisò per aconseguir l'eficiència que necessites amb la simplicitat que mereixes.

Característiques principals:
  • Connectivitat Wi-Fi
  • Molt pràctica: de mida compacta
  • Seguiment de costos amb l'eina Accounting Tool per tenir el màxim control de la impressió
  • Còmodes ampolles de 140 ml que permeten reomplir el dipòsit de tinta durant la impressió
  • Disseny que evita l'entrada de pols,  minimitzant errors d'impressió i cicles de neteja
Aplicacions:
  • Regals i articles promocionals, com tasses, fundes per al telèfon, estoretes per al ratolí i tot tipus de regals personalitzats
  • Teixits i roba, com gorres, coixins i samarretes
  • Productes rígids - podràs crear imatges fotogràfiques impressionants en plàstics, metalls i altres elements revestits
Llegir mésMostrar menys
Detalls del producte
C11CJ80302
Financiació

Menú

Codi QR

Configuració