Epson SureColor SC-P5300

La SC-P5300 ofereix resultats d'alta qualitat per a fotògrafs professionals, usuaris de belles arts, agències de disseny i botigues de fotografia.

Presenta un disseny modern d'ús intuïtiu  i eficient. Proporciona una impressió amb negres profunds. Amb una producció més flexible, admetent una àmplia varietat de formats i suports d'impressió. Gamma cromàtica optimitzada, revestiment negre millorat (BEO) i mode Negre carbó per resultats d'alta qualitat. Inclou connectivitat Wi-F.

Llegir mésShow less
2.095,00 € (IVA excl.) 2.145,00 €
Consultar disponibilitat
Referència:
C11CL14301A0
Marca:
Et pot interessar
Descripció

Productivitat

La SC-P5300 pot gestionar fàcilment grans volums d'impressió. Ofereix la mateixa qualitat d'imatge que la seva predecesora, la SC-P5000, i compte amb un capçal d'impressió Micro Piezo de 1' canals i un canal PK/MK específic. També admet una àmplia varietat de suports d'impressió, incorporta una unitat de rotlle i una safata de paper.

Resultats de qualitat

La SC-P5300 imprimeix fins a format A2 i ofereix negres més profunds, un contrast i una tonalitat millorats, i redueix els tons bronze de les sones fosques en els suports setinats. I tots és gràcies a les següents tecnologies Epson: Tinta UltraChrome Pro10, revestiment millorat en negre (BEO) para major densitat, gamma cromática en blau àmplia amb tinta violeta i mode Negre carbó per a une negres encara més foscos.

Facilitat d'ús

Aquesta impressora fotogràfica professional amb Wi-Fi està repleta de funcions pràctiques, fàcils d'usar i eficients. Les seves funcions altament intuïtives abasten des d'una pantalla tàctil LCD en color de 4,3 polzades fins l'Epson Cloud Solution Port (ECSP) que proporciona una planificació eficient de la producció, gestió de treballs d'impressió i suport estructurat per a la teva flota d'impressores.

Flexibilitat

Epson ha creat aquesta impressora de sobretaula flexible per botigues de fotografia, fotògrafs, artistes i dissenyadors. LA SC-P5300 s'adapta perfectament a les flotes d'impressores de producció existents. Incorpora les característiques prèvies d'altres impressores professionals de fotografia (SC-P700, SC-P900, SC-P5000, SC-P7500, SCP9500).

Característiques principals:

  • Qualitat de sortida millorada: tinta UltraChrome Pro10, canal PK/MK, mode BEO i negre carbó.
  • Funcionas intuïtives: Wi-Fi, pantalla tàctil en color de 4,3 polzades, Epson Cloud Solution PORT (ECSP).
  • Flexibilitat d'ús: per a fotògrafs, artistes, dissenyadors i botigues fotogràfiques.
  • Dissenyada per a la producció fotogràfica professional: alts volums d'impressió i flexibilitat de suports.
  • Plena de funcions de serie: unitat de rotlle integrada, sistema de tall automàtic, safata de paper de producció.
Llegir mésShow less
Detalls del producte
C11CL14301A0
Financiació

Menú

Codi QR

Configuració