Tinta Mutoh EcoUltra 440 ml

Cartutxos de 440ml. Formulat per a una durabilitat excepcional, les tintes Mutoh Eco-Ultra ofereixen resistència a les esgarrapades, inmillorable en les condicions més agressives, fundamental per la producció de banners i altres gràfics. Compatible Mutoh Valuejet VJ-1604, VJ-1618K, VJ-1624, VJ-1638, VJ-2606, VJ-2638 i Rockhopper 3.

Oferta especial limitada
111,72 € 114,00 €
Sens Impost
Color Tinta
  • Cian
  • Magenta
  • Groc
  • Negre

Descompte per volum

Quantitat Descompte Estalvies
4 5% Fins a 22,34 €
En estoc
Marca:
Etiquetes:
Productes relacionats
Descripció

Les tintes Eco Ultra de Mutoh són les tintes més populars de Mutoh per a aplicacions de senyalització exterior sobre una àmplia gamma de substrats amb o sense revestiment. Les tintes es basen en dissolvents no agressius i no emeten cap compost orgànic volàtil nociu a l'entorn de treball. Les negres Ressò Ultra, disponibles en cartutxos i ink bags de fàcil ús, són la tercera generació de tintes ecològiques de Mutoh amb una major fixació de la tinta, millor assecat, majors velocitats d'impressió i millor resistència a les esgarrapades. Les impressions realitzades amb tintes Eco Ultra resisteixen els rajos UV i l'aigua fins a tres anys en l'exterior(*).

(*): Es requereix laminació per a aplicacions industrials on es produeixi estrès mecànic (gràfics per a sòls i vehicles). Es requereix estabilització abans de la laminació.

Detalls del producte

Menú

Codi QR

Configuració