Epson SureColor SC-P6500D

La SC-P6500D és una impressora fotogràfica compacta i elegant de 24 polzades i doble rotlle que ofereix una qualitat d'imatge excepcional per a la impressió de fotos i pòsters.

La impressora SC-P6500D de 6 colors és un model totalment integrat i d'alta productivitat amb una excepcional qualitat d'imatge per a la producció de fotografíes i pòsters. El seu disseny modern i compacte la fan ideal per estudis fotogràfics, outlets i laboratoris fotogràfics. El doble rotlle permet carregar dos tipus o dos mides de paper diferents i cambiar automàticament entre ells sense esforç. Inclou Adobe Postscript 3.

DISPONIBLE

Llegir mésShow less
3.306,00 € (IVA excl.) 3.850,00 €
Garantia
En estoc
Referència:
C11CJ49301A0
Marca:
Et pot interessar
Descripció

Ràpida i amb múltiples funcions

El capçal d'impressió PrecisionCore MicroTFP de 2,64 polzades imprimeix fins a 18 m2/h en qualitat fotogràfica. I els fulls i pòsters poden carregar-se fàcilment des de la part frontal. També inclou Wi-Fi per a disposar de total flexibilitat de connexió.

Mida compacte i disseny versàtil

La SC-P6500DE té un disseny compacte i modern. S'adapta a la majoria dels entorns de treball gràcies al seu disseny pla i discret.

Impressions amb gran nivell de detall

El joc de tintes pigmentades de 6 colors UltraChrome Pro6 inclou una nova tinta gris que amplia la gamma cromàtica i proporciona una suau gradació i menor granulositat. Això permet que la qualitat d'impressió sigui equivalent a la d'altres impressores de 8 colors del mercat. També compatible amb Adobe.

Postscript 3, per a gaudir de temps de procés més ràpid fin i tot per a les imatges més complexes.

Funcions de seguretat i gestió

La SC-P6500DE inclou funcions millorades de TI i seguretat. A més, les càrregues de treball es poden gestionar de forma més eficient a través d'aplicacions de seguiment amb gestió centralitzada: Epson Cloud Solution PORT i Epson Device Admin.

Característiques:

  • Disseny compacte i contemporani S'adapta perfectament a la majoria d'entorns de treball. Conectivitat Wi-Fi.
  • Versatilitat Cartutx de tinta de 350/700 ml.
  • Velocitats d'impressió impressionants  Imprimeix fins a 18 m2/h amb qualitat fotogràfica.
  • Eines de gestió Epson Cloud Solution PORT i Epson Device Admin.
  • Imatges nítides i d'alta qualitat La qualitat de 8 colors amb una impressora de 6 colors.
Llegir mésShow less
Detalls del producte
C11CJ49301A0
Financiació

Menú

Codi QR

Configuració