Espectrofotòmetre Epson SD-10 (ECSP)

Millora el teu color

Visualiza el color a un altre nivell amb l'espectrofotòmetre portàtil Epson SD-10, un dispositiu que reuneix precisió i velocitat per a proporcionar-te la informació de color que necessites per a poder prendre decisions de color crítiques. Aquest dispositiu d'ús intuïtiu mesura els colors amb precisió, coherència i rapidesa.

Llegir mésMostrar menys
539,00 € (IVA excl.)
En estoc
Referència:
B41CK17301B0
Marca:
Et pot interessar
Cap ítem
Descripció

El SD-10 s'integra amb facilitat gràcies a Epson Edge Print, mesurant i substituint directament els colors dins del flux de treball d'impressió; pots conectar-te a través de Bluetooth o per USB.

Utilitzant l'aplicació mòbil pots crear biblioteques de colors per crear paletes cromàtiques, trobar colors Pantone similars i registrar medicions. Els SD-10 et dona la confiança que necessites en optar per un color. A través de l'aplicació mòbil, podràs saber si la teva impressora Epson, els suports de treball i el perfil ICC escollits poden reproduïr el color que has mesurat.

Solució Epson per a la gestió del color

Genera perfils per diferents suports de manera àgil amb l'espectrofotòmetre SD-10, la taula d'escanejat automatitzat i el software Epson Edge Color Lite, integrant les funcions de verificació i correspondència de color de les impressores Epson.

L'espectrofotòmetre SD-10 i la taula d'escanejat automatitzat ofereixen una solució destacada per a la gestió del color: simple, ràpida i portàtil. Accepten suports estàndard de fins a 13mm, mentre que la taula d'escaneig admet impressions de fin la mida A3 per a una major eficiencia i comoditat.

La combinació de l'SD-10, la taula d'escaneig i Epson Edge Color Lite permeten generar un perfil escanejant 379 trams en tan solo 5 minuts. L'estoig de la taula d'escanejat automàtic SD-10 està dissenyat per a facilitar el seu transport i emmagatzematge i inclou un espai per guardar un SD-10 adicional.

Característiques principals:

  • Espectrofotòmetre amb totes les funcions: Precís, ràpid i portàtil
  • Disseny portàtil i ús intuïtiu: La seva mida compacta facilita el transport
  • Funcionament autònom: La pantalla LCD incorporada permet veure ràpidament les mesures del color
  • Connectivitat Bluetooth inalàmbica: Conecta dispositius mòbils o ordinadors mitjançant la tecnologia Bluetooth
  • Aplicació mòbil Epson Spectrometer: Aquesta aplicació permet una col·laboració optimitzada i un flux de treball millorat

L'SD-10 (ECSP) B41CK17301B0 inclou una guia d'alineació B42B900201 i una funda B42B900101, a més de comptar amb una garantia de cinc anys.

Llegir mésMostrar menys
Detalls del producte
B41CK17301B0

Menú

Codi QR

Configuració