Pictorico Ultra Premium OHP Film transparent

Capaç de reproduir negres densos, és l’opció ideal per a crear negatius digitals en els que la definició del contrast és essencial. Realitza impressions en Platí/Pal·ladi, Sunprints o Cianotipos i crea transparències OHP i negatius de serigrafia de qualitat professional.

Llegir mésMostrar menys
Des de
156,71 € (IVA excl.)
COMPATIBILITAT
Todos los soportes Innova Art están diseñados para su uso en impresoras con tinta de base agua, tanto de colorantes (dye) como de pigmentos

CanonEpsonHP
Dye (colorante) 
Pigmento

Amplada
  • 0.432m (17")
  • 0.61m (24")
  • 1.118m (44")
Longitud
  • 20m
En estoc
Referència:
IPF121R17
Marca:
Et pot interessar
Descripció

Porta el digital a la sala fosca

El film Pictorico permet als fotògrafs crear negatius a partir d’arxius digitals. Fent servir totes les eines digitals d’edició i retoc disponibles, podràs crear una imatge i després reproduir-la utilitzant tècniques tradicionals. 

La superfície optimitzada garanteix la reproducció de tota la gamma de tons d’un negatiu i bloqueja o deixa passar la llum exactament a les zones adequades. Ideal per al seu ús en sales fosques químiques, el film Pictorico és també una opció molt popular entre els professionals de la serigrafia. Cada pel·lícula és capaç de produir blocs de color densos amb vores nítides i netes. Perfecta per a crear patrons de mitjos tons definits per a una gradació suau en imatges serigrafiades. 

La superfície brillant lleugerament opaca d’aquesta pel·lícula japonesa compatible amb injecció de tinta, i la seva gran capacitat de càrrega de tinta la converteixen en ideal per a crear negatius digitals. 

És capaç de reproduir negres densos, fet que la converteix en l’opció ideal per a crear negatius digitals en els que la definició del contrast és essencial. Realitza impressions en Platí/Pal·ladi, Sunprints o Cianotipos i crea transparències OHP i negatius de serigrafia de qualitat professional.

Llegir mésMostrar menys
Detalls del producte
IPF121R17

Fitxa tècnica

Pes Base (g/m²)
Gruix del Paper (micres)
415
Material Base
25% barreja cotó
Compatibilitat de Tinta
base aigua (colorant i pigment)
Textura
suau
Brillantor (TAPPI)
96
Conté OBA
no
pH
7.5 - 9.5
Reciclable

Menú

Codi QR

Configuració