Epson SureColor SC-F6200 (hdK)

La SureColor SC-F6200 és una impressora digital de sublimació de tinta de rotllo a rotllo. Paquet complet sense sorpreses. Inclou transport, intal·lació i arrancada i RIP Epson.

Financiació a partir de 78€ al mes. Consulta'ns!!

4.950,00 € (impuestos excl.) 5.495,00 €
En estoc
Referencia:
C11CF07001A0
Marca:
Etiquetas:
Productos relacionados
Descripción

Qualitat i fiabilitat
Els capçals d'impressió PrecisionCore TFP d'Epson asseguren un elevat rendiment i una llarga vida útil de producció, mentre que les gotes de tinta de mida variable augmenta la qualitat dels resultats. El pack de tintes Epson UltraChrome DS, que treballa en conjunt amb els capçals d'impressió, ajuda a aconseguir uns resultats immillorables.

Tinta negra HDK
La SC-F6200 inclou tinta negra HDK, que hem creat principalment pel seu ús a tèxtils, a fi d'obtenir negres més profunds i neutres i ombres més denses.


Solució completa
Per tal de proporcionar resultats de qualitat superior i garantir que tot funcioni en harmonia, la SC-F6200 ofereix als usuaris un paquet complet Epson que inclou hardware, software, capçal d'impressió, tinta i paper de sublimació, a part d'assistència tècnica. La impressora se subministra amb el software Wasatch, la qual cosa significa que els usuaris poden començar a imprimir directament, sense necessitar realitzar més inversions.

Major tranquil·litat i menor cost total de propietat
Les tintes d'alta capacitat i un baix consum energètic ajuden a reduir costs. Per aconseguir una major tranquil·litat, la impressora se subministra amb un any de garantia de sèrie i els usuaris també poden beneficiar-se del programa de serveis gestionats d'impressió Epson Print & Save per tal de controlar bé la despesa i l'stock.

Característiques principals:

 • Solució completa Epson
  Hardware, software, capçal d'impressió, tinta i paper de sublimació
 • Capçal d'impressió TFP PrecisionCore
  Producció d'alta qualitat, rendiment elevat i llarga vida útil
 • Pack de tintes UltraChrome DS
  Colors vius, contorns nítids, gradacions suaus i negres profunds i de gran riquesa
 • Sublimar substrats rígids i tous
  Ampliar les capacitats de producció
 • Baix cost total de propietat
  Tintes d'alta capacitat i baix consum energètic
Detalles del producto
C11CF07001A0

Menú

Código QR

Ajustes