Shiraz Signature Solo V8

Impressió de gran format intel·ligent

El software de disseny i el RIP de producció, integrats de forma única amb la tecnologia d'impressió més actual. Shiraz Signature RIP és la solució ideal per a entorns amb una única impressora de gran format. Comparteix el mateix motor que el reconegut Shiraz RIP Server.

Des de
850,00 € (impostos no inclosos)
Mida RIP
  • Mini (17" a 24")
  • Midi (36" a 48")
  • Maxi (64" a XL)
En estoc
Referència:
SSO
Marca:
Productes relacionats
Descripció
diseno
Composició

La interfície de composició de Signature RIP permet a l'usuari dissenyar treballs d'impressió de forma ràpida i precisa. Permet col·locar arxius de diversos formats en qualsevol posició de l'àrea de treball abans d'enviar-los a la cua d'impressió.

Entre d'altres funcions avançades, inclou un editor de mosaics molt versàtil, retall avançat i funcions d'imbricat totalment configurables.

servidor
Servidor

El mòdul servidor integrat fa servir la reconeguda tecnologia Shiraz per a gestionar, processar i imprimir tots els treballs a la impressora designada.

Inclou totes les funcions associades habitualment a un servidor d'impressió d'altes prestacions.

panelado
Mosaic

Aquest versàtil i potent mòdul permet la divisió d'imatges grans en un nombre regular o irregular de peces definides per l'usuari.

Es pot especificar el solapament  per aconseguir un encaix perfecte. Permet col·locar marques de tall i etiquetes de treball automàticament, per a facilitar l'acabat. Totes les peces del mosaic es guarden individualment per a poder-les tornar a imprimir si és necessari.

Detalls del producte
SSO

Menú

Codi QR

Configuració