EPSON DS Transfer GP - paper sublimació Caixa

Paper de transferència d'ús general, versàtil i de fàcil aplicació, que complementa la impressora de sublimació de tinta SureColor SC-F500. S'ha dissenyat per a usuaris de desitgen ampliar la seva oferta de productes actual, així com per a empreses de nova creació. El paper de transferència DS millora la productivitat ja que pot aplicar-se en fundes de telèfon, tasses, alfombretes de ratolí, samarretes o coixins.

Llegir més
Des de
19,71 € (impostos no inclosos) 20,75 €
Mida de caixa
  • A4
  • A3
Fulls
  • 100

Descompte per volum

Quantitat Unit discount Estalvies
4 10% 7,89 €
8 15% 23,66 €
12 12% 28,39 €
En estoc
Referència:
C13S400078
Marca:
Productes relacionats
Descripció
Versàtil

El paper de transferència DS d'ús general s'ha desenvolupat per a la transferència de tinta decorativa sobre substrats rígids i teixits amb base de polièster. És compatible amb tintes Epson UltraChrome DS i s'ha desenvolupat per a al seu ús amb la impressora de sublimació de tinta digital SureColor SC-F500.

Augmenta la productivitat

El revestiment d'assecat ràpid redueix el temps del procés. Les bobines de gran longitut permeten que les empreses petites i mitjanes puguin utilitzar el paper de transferència per sublimació tant sobre materials rígids como tous. Les bobines d'amplada en format A3 i A4, a més, possibiliten tirades d'impressió més grans, com a alternativa a l'alimentació de fulls.

Estalvia tinta

El paper de transferència DS d'ús general té un alt nivell de transferència de tinta, el que garantitza la resistència i redueix el preu de producció.

Tranquilitat

Epson ofereix la solució d'impressió integral completa que inclou impressores, tintes, papers i software, dissenyats per a treballar en harmonia.

Llegir més
Detalls del producte
C13S400078

Especificacions

Pes Base (g/m²)
Compatibilitat de Tinta

Menú

Codi QR

Configuració