Epson SureColor SC-P10000

Combina la màxima velocitat d’impressió i una qualitat superior des de 600 x 600 ppp amb aquestes impressores de gran precisió.

Servei tècnic oficial autoritzat

5.995,00 € (impuestos excl.) 7.295,00 €
En estoc
Referencia:
C11CE17001A0
Marca:
Etiquetas:
Productos relacionados
Descripción

Creades per una marca de gran prestigi al mercat per la seva extraordinària qualitat, aquestes impressores fotogràfiques de gran format combinen una elevada productivitat, una qualitat superior i facilitat d’ús, tot en un paquet complet. Dissenyada per a laboratoris de fotografia, botigues especialitzades en fotografia i copisteries i empreses que busquen una solució interna, la SC-P10000 pot crear tota una gamma de fotos d’alta qualitat, punts de venta i cartellera, igual que la SC-P20000.

Elevada productivitat sense reducció de la qualitat

La impressora inclou una capçal d’impressió PrecisionCore MicroTFP per generar uns resultat excepcionals fins i tot amb modes de baixa qualitat, la qual cosa permet als usuaris beneficiar-se d’una elevada productivitat sense que la qualitat es vegi reduïda. Amb una tecnologia d’alimentació de papar d’alta precisió que inclou un estabilitzador de l’alimentador de paper basat en càmera i un sistema de rodets inductius, la impressora ajuda a assegurar un funcionament perfecte.

Resultat precisos i fiables

Un nou pack de tintes Epson UltraChrome Pro de 10 colors proporciona sistemàticament copies de qualitat extraordinària. Els tons de negre ara són profunds i intensos gràcies a les noves tintes de negre mat i negre foto d’alta densitat. Gràcies a la tecnologia de gotes de tinta de mida múltiple (MSDT) y K4, s’obté una millor gradació amb granulació reduïda. Per tal de garantir la uniformitat sense necessitat de complements costosos, la utilitat Colour Calibration d’Epson permet als usuaris gestionar fàcilment la reproducció del color.

Fàcil d’utilitzar i de mantenir

Començar a utilitzar-la és molt fàcil gràcies a la seva guia de l’usuari amb explicatives il·lustracions i al panell LCD en color. En quant a la manipulació i el canvi del paper, el procediment és ràpid i senzill. Durant la impressió, una finestra a la coberta de la impressora i una altra a la coberta del rotlle permeten a l’usuari comprovar l’estat d’impressió i el paper restant. Una vegada que la impressió ha acabat, la posició del capçal d’impressió indica que es pot netejar, juntament amb la tapa de tinta, per poder estalviar en despeses de manteniment.

Característiques principals:

  • Capçal d’impressió PrecisionCore MicroTFP: Aconsegueix una elevada productivitat i una qualitat d’impressió excepcional
  • Pack de tintes UltraChrome Pro de 10 colors: Per aconseguir una excel·lent reproducció del blanc i negre i del color
  • Tecnologia d’alimentació de paper d’alta precisió: Amb una estabilitzador basat en càmera acabada de desenvolupar per l’alimentador de paper
  • Funcionament molt senzill: Gaudeix d’una impressió i manteniment sense complicacions
Detalles del producto
C11CE17001A0

Menú

Código QR

Ajustes