Tinta Mutoh LSINK 440ml LSINK1-44

Les tintes Universal Mild Solvent (UMS) de Mutoh són tintes solvents suaus de quarta generació de Mutoh. Les tintes UMS s’han desenvolupat específicament per a usuaris amb gran volum d’impressió.

Llegir mésShow less
72,00 € (IVA excl.)
Color Tinta
  • Cian
  • Magenta
  • Groc
  • Negre
En estoc
Referència:
VJ-LSINK1-44C
Etiquetes:
Et pot interessar
Cap ítem
Descripció

Les tintes UMS s’utilitzen els millors ingredients de la seva categoria per garantir un nivell òptim de velocitat i qualitat. Les tintes CMYK UMS estan disponibles en cartutx, ampolles d’un litre i envasos d’un litre per tal d’oferir un subministra de tinta ininterromput.

Els envasos d’un litre per a les impressores de senyalització i cartell Mutoh ValueJet d’última generació funcionen com un cartutx de tinta, però amb les avantatges d’un sistema de tinta a granel. Els envasos de tinta es carreguen a adaptadors que es munten a les ranures de tinta de la impressora.

 

Les tintes es basen en una nova generació de dissolvents suaus no agressius i no emeten cap compost orgànic volàtil nociu a l’entorn de treball. Pràcticament no fan cap olor i no necessiten ventilació forçada. La gamma de tintes Mutoh UMS CMYK cobreix el 83% de la paleta cromàtica Pantone C®.

 

L’exclusiva combinació de la mida diminuta i pigments i resines d’alta duració envolta individualment cada pigment de color, cosa que permet una òptima adherència dels pigments al substrat i crea una capa de tinta suau i uniforme que protegeix la brillantor. Les impressions realitzades amb tintes UMS són resistents a l’aigua i ofereixen una resistència als reix UV a exteriors fins a tres anys*.

 

* Es requereix d’una laminació per a aplicacions industrials on es produeixi estrés mecànic (ròtols per a terres i vehicles). Es requereix d’estabilització prèvia a la laminació.

Llegir mésShow less
Detalls del producte
VJ-LSINK1-44C

Menú

Codi QR

Configuració