Shiraz Focus Solo V4

Solució Professional d'impressió fotogràfica

Solució professional per a la impressió de fotografies, belles arts i quadres en llenç sobre bastidor en impressores de gran format i minilabs. Permet la creació ràpida i senzilla de treballs i la seva impressió en la més alta qualitat, optimitzant l'us de material i tinta.

Des de
450,00 € (impostos no inclosos)
Mida RIP
  • Desktop (17")
  • Studio (24" a 48")
  • Bureau (64")
En estoc
Referència:
SFO
Marca:
Productes relacionats
Descripció
diseno
Disseny

Utilitza les eines disponibles per dissenyar i preparar les teves imatges per a la seva impressió. Selecciona una plantilla de l'extensa llista disponible o imprimeix en el format original.

Fes servir el nostre únic mode Wall Art per a crear increïbles dissenys en llenç per a muntar en bastidor i visualitza'ls en 3D o in situ. Crea mosaics de paper de paret, fins i tot sense vores, de forma fàcil i senzilla.

impresora
Impressora

El servidor d'impressió integrat gestiona l'entrada de treballs i els processa per a la seva impressió. Els treballs es poden imprimir de forma individual o imbricats automàticament per a optimitzar l'us de material.

Els treballs imbricats es poden editar manualment si l'usuari ho desitja. Després es processaran les imatges i es gestionarà el seu color per a una impressió òptima i precisa.

editor
Editor

Aquesta potent eina permet afegir i editar plantilles fotopack pròpies. Inclou totes les funcions per a un disseny senzill i precís de plantilles.

Inclou funcions especials per a la creació de quadres amb bastidor senzills o complexes. Permet organitzar les plantilles per categories per a facilitar el treball de l'usuari.

Detalls del producte
SFO

Menú

Codi QR

Configuració