Shiraz Server PDF

El RIP Server definitiu

La solució versàtil i potent Shiraz RIP que es pot configurar per adaptar-se als centres de producció més exigents. Múltiples estacions client es poden connectar a un servidor central capaç de controlar diverses impressores de forma simultània.

Des de
1.040,00 € (impostos no inclosos)
Mida RIP
  • 17" (42 cm)
  • 24" (61 cm)
  • 36" (91 cm)
  • 48" (122 cm)
  • 64" (162 cm)
  • XL (265 cm)
  • SW (sin límite de ancho)
En estoc
Referència:
SSP
Marca:
Productes relacionats
Descripció
servidor
Servidor

Aquest és el cor del sistema al que s'envien els treballs: des de l'estació client cap a les cues d'impressió, en les quals seran gestionats i procesats. Permet tenir qualsevol nombre de cues, per a la mateixa impressora o per a impressores diferents.

Els treballs d'impressió s'envien a les cues de diverses formes: des de les diferents aplicacions client de Shiraz, a través de carpetes calentes o des d'altres aplicacions. A més, el servidor es pot configurar per a treballar en el núvol.

clientes
Clients

La solució Shiraz Server inclou diverses aplicacions client, específicament creades per adaptar-se a diferents mercats: retolació, cartelleria, fotografia, llenços en bastidor, tèxtils, etc.

Inclouen funcions especialitzades que permeten la creació senzilla i ràpida de treballs complexes d'impressió optimitzats per a la seva producció. Es pot configurar qualsevol nombre d'estacions client en una xarxa local per a l'enviament de treballs d'impressió al servidor.

color
Color

Aplicació per a usuaris que necessiten crear i editar els seus propis perfils. Permet crear o editar perfils de material, taules de colors directes i corbes de correció de color. Soporta tots els espais de color i qualsevol nombre de canals de tinta.

Assegura un mètode de creació de perfils eficient gràcies a la seva lògica estructura pas a pas de les diverses etapes a seguir: límits de tinta, linearització, mode d'impressió, etc. Soporta els instruments de medició més habituals.

Detalls del producte
SSP

Menú

Codi QR

Configuració