Epson SureColor SC-F9400H FLUOR

Sol·lució genuïna Epson per a la impressió tèxtil per sublimación de tinta i colors fluorescents. La SC-F9400H, juntament amb la tinta negra HDK d'alta densitat, els colors Rosa i Groc flúor i el RIP Epson Edge Print, és una sol·lució d'impressió integral que permet produir immediatamente sobre una àmplia varietat de teixits amb els millors resultats possibles.

TOT inclòs: transport, instal·lació, formació, RIP i joc complet de tinta.

Consulta condicions de Financiació

Llegir mésShow less
22.995,00 € (IVA excl.) 24.295,00 €
En estoc
Referència:
C11CH99301A0
Marca:
Et pot interessar
Descripció
Aconsegueix resultats de qualitat superior

Amb la tecnologia Precision Core d'Epson i els dos capçals d'impressió TFP, crearàs ràpidament tèxtils de gran qualitat amb colors vius, contorns nítids, degradats suaus, amb una excel·lent resistència a la llum i al rentat, i d'extraordinària fiabilitat. Aquests components formen un tàndem amb la nova tinta d'alta densitat HDK Black, l'última incorporació a la gamma de tintes UltraChrome DS, que s'ha concebut per imprimir sobre tèxtils i obtenir negres neutres i profunds i ombres de major densitat.

Assegura la màxima productivitat

Obtindràs un rendiment excel·lent gràcies als dos sistemes de tinta de gran capacitat, amb els quals gaudiràs de tirades d'impressió ininterrompudes i més duradores i dedicaràs menys temps a les substitucions de tinta. A més, gràcies als seus sistemes post escalfador i assecat opcional, t'assegures del fet que la teva producció es troba en condicions òptimes pel seu rebobinat en el sistema de recollida d'alta precisió.

Redueix costos

Sabem que és molt importat mantenir uns costos totals d'impressió baixos: amb les tintes Epson UltraChrome, et serà molt fàcil obtenir un cost per metre quadrat molt reduït.

Assistència i suport tècnic excepcionals

La SC-F9400H inclou un any de garantia, període que pot ampliar-se mitjançant les opcions que proporciona Epson CoverPlus. Entre elles s'inclou la garantia renovable per un any d'Epson, que permet que els clients paguin un any cada vegada i no hagin d'abonar per avançat l'import d'un període prolongat.

Característiques principals:
  • Capçals d'impressió TFP duals PrecisionCore - Crea ràpidament teixits d'alta qualitat amb uns colors increïbles i una extraordinària nitidesa.
  • Tinta d'alta densitat HDK Black - Aconsegueix negres neutres i profunds i ombres de gran densitat, i redueix el consum total de tinta.
  • Solució completa Epson - Garanteix que tot funcioni en harmonia i ofereix els millors resultats.
  • Dipòsits de tinta d'alta capacitat (1500ml) - Amb costs totals de producció molt baixos i per metre quadrat reduïts.
  • Major tranquil·litat - 1 any de garantia de sèrie i opcions d'ampliació CoverPlus.
  • Impressió més ràpida - Velocitats d'impressió de fins a 108,6m2/hora.
Llegir mésShow less
Detalls del producte
C11CH99301A0
Financiació

Menú

Codi QR

Configuració