Epson SureColor SC-P700 A3+

La impressora fotogràfica d'alta qualitat (fins a A3+) pensada per a fotògrafs que aprecien el disseny.

  • Disseny minimalista
  • Nou ASF (carregador de fulls)
  • 10 colors, incloent-hi el violeta
  • Sense canvi de tinta negra MK/PK

Epson ha desenvolupat la SureColor SC-P700 pensant en fotògrafs professionals, semi-professionals o aficionats exigents, amb gust pel detall i que aprecien els equips d'alt rendiment i de disseny curós. Amb la SC-P700 obtindràs resultats excepcionals, amb negres més profunds i una gamma de blaus ampliada.

Llegir mésShow less
625,00 € (IVA excl.)
Consultar disponibilitat
Referència:
C11CH38401
Marca:
Et pot interessar
Descripció
Precisió i profunditat de la imatge

La impressora fotogràfica SC-P700 s'ha desenvolupat amb una excel·lent qualitat d'impressió com a estàndard. Amb negres més profunds, de més densitat i menys gra, la tinta UltraChrome Pro 10, el nou capçal d'impressió F10 i la tecnologia de cobertura negra millorada (BEO) aconsegueixen que les zones negres mostrin detalls i textures més subtils. La gamma cromàtica de blaus permet una reproducció més precisa de la imatge que es veu a la pantalla.

Un disseny senzill i estètic

Tan agradable a la vista como les còpies que produeix, aquesta impressora té un bonic disseny que no afecta a la qualitat de la impressió, ni a la fiabilitat i funcionalitat. El disseny net, compacte i discret combina amb els espais de treball més creatius, ja sigui en un estudi professional o a casa. La unitat està completament segellada per a protegir-la de la pols i la brutícia.

Fàcil d'utilitzar

La simplicitat del disseny es complementa amb la facilitat d'us de la SC-P700. Compta amb una interfície d'usuari que es pot personalitzar, il·luminació interna, unitat de bobina de paper integrada i sense eix, alimentació de paper per a reproduccions artístiques des del ASF, ajust fàcil del perfil de paper, impressió des de dispositius intel·ligents i sense canvi de tinta negra con el nou capçal d'impressió F10 per a 10 colors.

Flexibilitat per a adaptar-se a la teva visió

Imprimeix fins a 330mm en una àmplia gamma de fulls que inclouen paper fotogràfic, suports per a reproduccions artístiques o cartolines mat gruixudes (amb un gruix de fins a 1,5 mm). Té una unitat de bobina de paper de 330mm sense eix, amb un alimentador de paper automatitzat que et permetrà alliberar-te dels límits i donar vida a les teves panoràmiques.

Característiques principals
  • Resultats de qualitat: Tecnologia de cobertura negra millorada per a aconseguir detalls i textures més subtils
  • Disseny: Disseny senzill renovador
  • Altament intuitiva: Pantalla tàctil LCD òptica de 4,3 polzades
  • FlexibleAdmet amb facilitat diferents tipus de paper
  • Compacta: El disseny més petit i lleuger 
Llegir mésShow less
Detalls del producte
C11CH38401
Financiació

Menú

Codi QR

Configuració