Innova Art Cards 220gr

Tarjetes fabricades en paper fine art compatible amb impressores de base aigua. Ideals per tarjetes de felicitació, mostres promocionals o invitacions de casament i d'aniversari.

Amb recobriment a doble cara que permet imprimir les teves obres d'art a l'exterior i missatges personalitzats a l'interior. Estàn disponibles en dues mides, Small (petites) i Large (grans), i venen fendides per facilitar el plegat. S'adjunten 100 sobres a joc perquè puguis crear tarjetes a punt per a enviar per correu quan ho necessitis. El to blanc natural i la superfície suau i sedosa les fan ideals per reproduïr una àmplia gama d'estils d'obres d'art en format vertical o horitzontal.

49,40 € (impuestos excl.) 52,00 €
Compatibilitat
Todos los soportes Innova Art están diseñados para su uso en impresoras con tinta de base agua, tanto de colorantes (dye) como de pigmentos

CanonEpsonHP
Dye (colorante) 
Pigmento

Mida de caixa
  • Small (148x229mm)
  • Large (187x279mm)
En estoc
Referencia:
GCE25
Marca:
Productos relacionados
Descripción

Disponibles en dues mides, aquestes tarjetes es poden imprimir en format horitzontal o vertical. Trobaràs instruccions addicionals, plantilles de disseny i perfils ICC a www.innovaart.com

L'atractiu to blanc natural i el luxós i avellutat acabat mat de les tarjetes Innova Art Cards aporten elegància a cada missatge que envies. Estàn especialment recobertes a dues cares, cosa que permet imprimir il·lustracions en el frontal i un missatge a l'interior.

Liure dàcid i de lignina, aquest paper per a injecció de tinta s'ha formulat amb la tecnologia de recubriment més avançada d'Innova Art, garantint que les teves imatges valuoses prenguin vida amb colors vius i brillant, una resolució nítida i detalls fins i subtils.

Detalles del producto
GCE25

Menú

Código QR

Ajustes