EPSON DS Transfer GP - paper sublimació

Paper de transferència d'ús general, versàtil i de fàcil aplicació, que complementa la impressora de sublimació de tinta SureColor SC-F500. S'ha dissenyat per a usuaris de desitgen ampliar la seva oferta de productes actual, així com per a empreses de nova creació. El paper de transferència DS millora la productivitat ja que pot aplicar-se en fundes de telèfon, tasses, estoretes de ratolí, samarretes o coixins.

Des de
59,14 € (impostos no inclosos) 62,25 €
Amplada bobina
  • 0,210 (8") x 30m
  • 0,297 (12") x 30m
  • 0,61 (24") x 30 m

Descompte per volum

Quantitat Descompte Estalvies
2 10% Fins a 11,83 €
4 15% Fins a 35,48 €
6 20% Fins a 70,97 €
En estoc
Referència:
C13S400080
Marca:
Productes relacionats
Descripció
Versàtil

El paper de transferència DS d'ús general s'ha desenvolupat per a la transferència de tinta decorativa sobre substrats rígids i teixits amb base de polièster. És compatible amb tintes Epson UltraChrome DS i s'ha desenvolupat per a al seu ús amb la impressora de sublimació de tinta digital SureColor SC-F500.

Augmenta la productivitat

El revestiment d'assecat ràpid redueix el temps del procés. Les bobines de gran longitut permeten que les empreses petites i mitjanes puguin utilitzar el paper de transferència per sublimació tant sobre materials rígids como tous. Les bobines d'amplada en format A3 i A4, a més, possibiliten tirades d'impressió més grans, com a alternativa a l'alimentació de fulls.

Estalvia tinta

El paper de transferència DS d'ús general té un alt nivell de transferència de tinta, el que garantitza la resistència i redueix el preu de producció.

Tranquilitat

Epson ofereix la solució d'impressió integral completa que inclou impressores, tintes, papers i software, dissenyats per a treballar en harmonia.

Detalls del producte
C13S400080

Especificacions

Pes Base (g/m²)
Compatibilitat de Tinta

Menú

Codi QR

Configuració