Mutoh Valuejet 628

Ofereix una gran oportunitat a les empreses que inicien en el mercat. Té una amplada de material de 630 mm (24”). És fàcil d’utilitzar i compacta. Està fabricada i pensada per imprimir una gran varietat d’aplicacions. També està equipada amb un capçal d’impressió Micro Piezo d’última generació, amb 8 canals per oferir una gran qualitat d’impressions per interior i exterior.

Llegir mésShow less
5.995,00 € (IVA excl.)
En estoc
Referència:
Marca:
Et pot interessar
Cap ítem
Descripció

La VJ-628 és la impressora de senyalització i cartellera més compacta de Mutoh, que ofereix un gran potencial a empreses de nova creació, petits fabricants de senyals, centres comercials i proveïdors d’impressió ràpida. La ValueJet 628, compacta, intuïtiva i assequible, que admet suports de 630 mm (24”) d’amplada, s’ha desenvolupat per una amplia gamma d’aplicacions que van des d’impressions en botigues, impressió comercial, senyalització i treballs d’impressió i tall.

Aquesta impressora de sobretaula de 8 canals, equipada amb un capçal d’impressió micropiezoelèctric, ofereix impressions d’alta qualitat per aplicacions en interiors i exteriors. La ValueJet 628 utilitza tintes Mutoh Eco Ultra, que permeten instal·lar-la a qualsevol entorn de treball. La innovadora tecnologia d’impressió i2 (Intelligent Interweaving) de Mutoh produeix impressions impecables de manera sistemàtica.

La VJ-628, dissenyada per a producció sota comanda de lots petits, és ideal per a una àmplia varietat d'impressions per a interiors i exteriors, com a pòsters duradors per a exterior, adhesius i etiquetes, rètols i pancartes, decoració tèxtil, senyals il·luminats, cartells per a punts de venda, gràfics per a vehicles, impressions fotogràfiques, reproduccions artístiques, etc.

 

Característiques:

  • Potent impressora de sobretaula de 8 canals
  • Imatges duradores en suports amb o sense revestiment de fins a 630 mm (24”) d'ample
  • Impressora compacta i fàcil d'usar
  • Avançada tecnologia de capçals d'impressió piezoelèctrics
  • Qualitat d'impressió impecable i uniforme amb la tecnologia d'impressió Mutoh i²
  • Rang de velocitats d'impressió de 3 a 12,5 m²/h
  • Inclou programari r. i. p. Onyx Launcher Mutoh Edition. Necessita Kit Inici.

 

Llegir mésShow less
Detalls del producte

Menú

Codi QR

Configuració