Innova Eco Solvent Poly Cotton Canvas 370gr

Canvas de policotó semibrillant amb revestiment compatible amb tintes de làtex, UV i ecosolvent. Ideal per a la impressió de pancartes i la creació d'expositors de lona estirada.

Llegir mésMostrar menys
Des de
221,64 € (IVA excl.)
Amplada bobina
  • 0.762 (30") x 25m
  • 1.372 (54") x 25m
  • 1.524 (60") x 25m
En estoc
Referència:
IFA96R30
Marca:
Et pot interessar
Descripció

El gran pes daquest llenç ecosolvent el converteix en un suport versàtil. Estireu el llenç sobre marcs de fusta o perforeu els traus i utilitzeu-lo per exhibir pancartes. Ja sigui que estigui produint impressions en llenç d'alta qualitat per a esquemes de decoració d'interiors o que necessiti pancartes amb urgència per a exhibicions de senyalització a exteriors o interiors. El llenç de policotó eco-solvent 370gsm (IFA 96) és compatible amb tintes UV, làtex i eco-solvents, cosa que el fa durador i resistent a l'aigua.

Amb un patró de teixit regular de 2:1, aquest llenç ecosolvent pot gestionar una gamma d'estils d'obres d'art, des d'impressions fotogràfiques en llenç produïdes sota demanda fins a expositors de llenç per a punts de venda centrats en la tipografia. La barreja de poligotó garanteix l'estabilitat dimensional durant la manipulació i l'exposició. El llenç Eco Solvent Poly Cotton Canvas 370gsm (IFA 96) compta amb un revestiment superficial especialment formulat capaç de reproduir una àmplia gamma de colors. L'acabat semibrillant de la superfície confereix a les obres d'art més realçades. L'alt to blanc del teixit crea una base brillant per a la reproducció de les obres d'art, donant vivesa a les zones de llum i profunditat a les zones d'ombra.

Llegir mésMostrar menys
Detalls del producte
IFA96R30

Fitxa tècnica

Pes Base (g/m²)
370
Gruix del Paper (micres)
280
Material Base
barreja polièster / cotó
Acabat
mat
Compatibilitat de Tinta
ecosolvent / UV / làtex
Textura
canvas
Blancor (CIE)
96.8
Brillantor (TAPPI)
86
Conté OBA
pH
7.5
Reciclable

Menú

Codi QR

Configuració