Innova Eco Solvent Paste Up Wallpaper 180gr

Paper pintat llis i imprimible amb revestiment compatible amb tinta ecosolvent. S'instal·la fàcilment amb pasta de paper pintat a base de PVA. Ideal per crear patrons de paper pintat a mida i murals de gran format utilitzant la impressió digital.

Llegir mésShow less
Des de
106,98 € (IVA excl.)
Amplada bobina
  • 0.762 (30") x 25m
  • 1.372 (54") x 25m
  • 1.524 (60") x 25m
En estoc
Referència:
IFA98R30
Marca:
Et pot interessar
Descripció

Compatible amb els adhesius estàndard per a paper pintat a base de PVA, el paper pintat Eco Solvent Paste Up 180gsm (IFA 98) es pot utilitzar per crear instal·lacions d'obres d'art a llarg termini. Desenvolupat específicament per a la impressió digital, aquest paper pintat ecosolvent compta amb un revestiment compatible amb tintes làtex, UV i ecosolvents. La instal·lació daquest paper pintat imprimible segueix el mateix procés que la col·locació de papers pintats impresos amb tècniques més tradicionals, sense necessitat de formació especialitzada.

Amb una superfície d'impressió resistent, el paper pintat Eco Solvent Paste Up 180gsm (IFA 98) compta amb un revestiment resistent a les ratllades, cosa que el fa ideal per a instal·lacions en zones de molt trànsit. El revestiment especialment desenvolupat en aquest paper pintat imprimible garanteix una gran qualitat d´imatge en tot moment, amb la capacitat de produir colors vibrants i negres profunds. Una textura suau i un to blanc natural creen una base versàtil per a les seves obres d'art: garanteixen que el text de qualsevol mida es pugui llegir fàcilment i que els detalls de les imatges es reprodueixin fidelment. Les obres dart es poden mantenir fàcilment lliures de pols i la superfície impresa resistirà el pas dun drap humit sense causar cap dany.

Disponible en rotlles de 25 m de longitud, de 762 mm a 1524 mm d'amplada, aquest paper pintat ecosolvent pot adquirir-se en amplades que s'adapten a una gran varietat de configuracions de producció.

Llegir mésShow less
Detalls del producte
IFA98R30

Fitxa tècnica

Pes Base (g/m²)
240
Material Base
barreja polièster / cotó
Compatibilitat de Tinta
ecosolvent / UV / làtex
Textura
canvas
Blancor (CIE)
115
Conté OBA
no
pH
7.5
Reciclable

Menú

Codi QR

Configuració