GOframe Eines i Accessoris

GOframe amb les eines adequades! Hi ha algunes coses que necessitaràs per a crear els teus llenços; mira a continuació els detalls.

Producte sota comanda. Truca'ns per confirmar disponibilitat i plaç d'entrega.

Llegir mésShow less
Des de
31,40 € (IVA excl.)
GoFrame
  • Caixa de 40 Clips de Collage
  • Kit d'Inici
  • Canvas Trimmer
  • Caixa de Cola 4 x4oz
Consultar disponibilitat
Referència:
GFP-1500PSK
Marca:
Et pot interessar
Descripció

Kits d'inici

Aquests pràctics kits inclouen tot el que necessita per començar a fer el seu propi GOframe, una eina de tall, una ampolla de cola de qualitat darxiu i un kit de cantonades dissenyat especialment per a cada sistema de barres.

Kits de cantons i clips d'unió

Aquests kits de cantonades subjecten les cantonades del marc i eviten que la cinta toqui el llenç mentre aconsegueix la col·locació perfecta del quadre. Cada sistema de barres té el seu propi kit de cantonades reutilitzable amb codi de colors - assegureu-vos de demanar el kit correcte per a la mida de la barra. Els clips d'unió permeten fixar una abraçadora central al GOframe i també es poden utilitzar amb l'estació de retallada de barres per crear longituds a mida.

Retallador de llenços i cola de qualitat d'arxiu

El retallador únic de GOframe és segur, fàcil dutilitzar i t'assegura que no farà un tall excessiu quan talli a les cantonades del seu llenç. La cola de qualitat darxiu és essencial per mantenir els seus mitjans de comunicació segura quan sutilitza el llenç, si sutilitza el paper per mostrar una imatge en el seu GOframe, vostè pot trobar que no és necessari.

Estació de tall de barres

Crea mides de llenç a mida amb aquesta eina de tall, les mides estan clarament marcades, i les barres es fixen en el seu lloc mentre talla - fent que els llenços a mida siguin fàcils. Poseu-vos en contacte amb nosaltres per obtenir més detalls.

Clips per a collage

Fes un collage per aconseguir un estil extra: simplement encaixa a la vora de dos marcs i l'espaiador incorporat crea un espai uniforme entre les imatges. Crea cridaners muntatges fotogràfics o col·loca una imatge gran sobre marcs més petits amb els exclusius clips de collage.

Llegir mésShow less
Detalls del producte
GFP-1500PSK

Menú

Codi QR

Configuració