Innova Art Cards 220gr

Fabricades en paper fine art compatible amb impressores de base aigua, amb acabat blanc natural i una superfície lleugerament texturitzada, subministrades amb sobres a joc, ideals per a targetes de felicitació, mostres promocionals o invitacions de casament i d'aniversari.

Read moreShow less
Des de
50,44 € (impostos no inclosos) 52,00 €
COMPATIBILITAT
Todos los soportes Innova Art están diseñados para su uso en impresoras con tinta de base agua, tanto de colorantes (dye) como de pigmentos

CanonEpsonHP
Dye (colorante) 
Pigmento

Mida de caixa
  • Small (148x229mm)
  • Large (187x279mm)
En estoc
Referència:
GCE25
Marca:
Productes relacionats
Descripció

L'atractiu to blanc natural i el luxós i vellutat amb acabat mat de les targetes Innova Art Cards aporten elegància a cada missatge que envies i les fa ideals per a reproduïr una àmplia gamma d'estils d'obres d'art en format vertical o horitzontal.

Amb recobriment a doble cara que permet imprimir les teves obres d'art a l'exterior i missatges personalitzats a l'interior. Estan disponibles en dues mides, Small (petites) i Large (grans), i venen fendides per facilitar el plegat. S'adjunten 100 sobres a joc perquè puguis crear targetes llestes per a enviar per correu quan ho necessitis.

Liure d'àcid i de lignina, aquest paper per a injecció de tinta s'ha formulat amb la tecnologia de recobriment més avançada d'Innova Art, garantint que les teves imatges valuoses prenguin vida amb colors vius i brillants, una resolució nítida i detalls fins i subtils.

Trobaràs instruccions addicionals, plantilles de disseny i perfils ICC a www.innovaart.com

Read moreShow less
Detalls del producte
GCE25

Especificacions

Pes Base (g/m²)
220
Gruix del Paper (micres)
325
Material Base
alfa cel·lulosa
Acabat
mat
Compatibilitat de Tinta
base aigua (colorant i pigment)
Textura
lleugerament texturat
Blancor (CIE)
115
Brillantor (TAPPI)
99
Conté OBA
no
pH
7.5 - 9.5
Reciclable

Menú

Codi QR

Configuració