Epson SureColor SC-P20000

Impressora de gran precisió que combina la màxima velocitat d'impressió amb una qualitat superior, des de 600 x 600 ppp.

Servei tècnic oficial autoritzat.

Financiació a partir de 176€ al mes. Consulta'ns!!

Llegir mésShow less
9.995,00 € (IVA excl.) 10.745,00 €
En estoc
Referència:
C11CE20001A0
Marca:
Et pot interessar
Descripció

Impressora fotogràfica de gran format d'extraordinària qualitat. Combina una elevada productivitat, una qualitat superior i facilitat d’ús, tot en un paquet complet. Dissenyada per a laboratoris de fotografia, botigues especialitzades en fotografia i copisteries i empreses que busquen una solució interna, la SC-P20000 pot crear tota una gamma de fotos d’alta qualitat, punts de venda i cartelleria.

Gran productivitat sense pèrdues de qualitat

Epson SureColor SC-P20000 inclou una capçal d’impressió PrecisionCore MicroTFP per generar uns resultat excepcionals fins i tot amb modes de baixa qualitat. Això et permetrà beneficiar-te d’una elevada productivitat sense que la qualitat es vegi reduïda.

La impressora ajuda a assegurar un funcionament perfecte ja que combina una tecnologia d’alimentació de paper d'alta precisió que inclou un estabilitzador de l'alimentador de paper basat en càmera i un sistema de rodets inductius.

Excel·lents resultats

Un nou pack de tintes Epson UltraChrome Pro de 10 colors proporciona sistemàticament copies de qualitat extraordinària. Els tons de negre ara són profunds i intensos gràcies a les noves tintes de negre mat i negre foto d’alta densitat. La seva tecnologia de gotes de tinta de mida múltiple (MSDT) y K4, ajuda a obtenir una millor gradació amb granulació reduïda. Per tal de garantir la uniformitat sense necessitat de complements costosos, la utilitat Colour Calibration d’Epson et permetrà gestionar fàcilment la reproducció del color.

Fàcil d'utilitzar i de mantenir

Començar a utilitzar-la és molt fàcil gràcies a la seva guia d'usuari amb explicatives il·lustracions i al panell LCD en color. En quant a la manipulació i el canvi del paper, el procediment és ràpid i senzill. Durant la impressió, una finestra a la coberta de la impressora i una altra a la coberta del rotlle et permeten comprovar l’estat d’impressió i el paper restant. Una vegada que la impressió ha acabat, la posició del  capçal d'impressió indica que es pot netejar, juntament amb la tapa de tinta, per poder estalviar en despeses de manteniment.

Característiques principals
  • Capçal d'impressió PrecisionCore MicroTFP: Aconsegueix una elevada productivitat i una qualitat d'impressió excepcionals
  • Pack de tintes UltraChrome Pro de 10 colors: Per a aconseguir una excel·lent reproducció del blanc i negre i del color
  • Tecnologia d'alimentació de paper d'alta precisió: Amb una estabilitzador basat en càmera acabada de desenvolupar per l'alimentador de paper
  • Funcionament molt senzill: Gaudeix d'una impressió i manteniment sense complicacions
Llegir mésShow less
Detalls del producte
C11CE20001A0
Financiació

Menú

Codi QR

Configuració