Epson SureColor SC-F9300

Crea teixits d'alta qualitat com roba, peces esportives o tèxtils domèstics, així com banderoles i cartelleria flexible gràcies a aquesta solució de nivell superior. La SC-F9300, juntament la tinta negra HDK d'alta densitat i el RIP Epson Edge Print, és una solució d'impressió integral que permet produir immediatament en una àmplia varietat de teixits amb els millors resultats possibles.

Financiació a partir de 300€ al mes. Consulta'ns!!

17.995,00 € (impuestos excl.) 19.995,00 €
En estoc
Referencia:
C13S210063
Marca:
Etiquetas:
Productos relacionados
Descripción

Aconsegueix resultats de qualitat superior

Amb la tecnologia Precision Core d'Epson i els dos capçals d'impressió TFP, crearàs tèxtils de gran qualitat amb colors nítids i d'extraordinària fiabilitat ràpidament. Aquests components formen un tàndem amb la nova tinta d'alta densitat HDK Black, l'última incorporació a la gamma de tintes UltraChrome DS, que s'ha concebut per imprimir sobre tèxtils i obtenir negres neutres i profunds i ombres de major densitat.

Assegura la màxima productivitat

Els usuaris obtindran un rendiment excel·lent gràcies als dos sistemes de tinta de gran capacitat, amb els quals gaudiran de tirades d'impressió ininterrompudes i més duradores i dedicaran menys temps a les substitucions de tinta. A més a més, gràcies als seus sistemes post escalfador i assecat opcional, t'assegures del fet que la teva producció es troba en condicions òptimes pel seu rebobinat en el sistema de recollida d'alta precisió.

Redueix costos

A Epson sabem bé el importat que és mantenir uns costs totals d'impressió baixos: amb les tintes Epson UltraChrome, et serà molt fàcil obtenir un cost per metre quadrat molt reduït.

Assistència i suport tècnic excepcionals

La SC-F9300 inclou un any de garantia, període que pot ampliar-se mitjançant opcions que proporciona Epson CoverPlus. Entre elles s'inclou la garantia renovable per un any d'Epson, que permet que els clients paguin un any cada vegada i no hagin d'abonar per avançat l'import d'un període prolongat.

Característiques principals:

 • Capçals d'impressió TFP duals PrecisionCore
  Crea ràpidament teixits d'alta qualitat amb uns colors increïbles i una extraordinària nitidesa
 • Tinta d'alta densitat HDK Black
  Aconsegueix negres neutres i profunds i ombres de gran densitat, i redueix el consum total de tinta
 • Solució completa Epson
  Garanteix que tot funcioni en harmonia i ofereix els millors resultats
 • Dipòsits de tinta d'alta capacitat
  Amb costs totals de propietat molt baixos i per metre quadrat reduïts
 • Major tranquil·litat
  1 any de garantia de sèrie i opcions d'ampliació CoverPlus
Detalles del producto
C13S210063

Menú

Código QR

Ajustes