Innova Eco Solvent Watercolour Paper 260gr

Paper aquarel·la de textura rugosa amb un to de base blanc brillant i un recobriment compatible amb tinta ecosolvent. Ideal per a la creació d'impressions ecosolvents d'edició limitada o oberta.

Llegir mésShow less
De
126,16 € (IVA excl.)
COMPATIBILITAT
Todos los soportes Innova Art están diseñados para su uso en impresoras con tinta de base agua, tanto de colorantes (dye) como de pigmentos

CanonEpsonHP
Dye (colorante) 
Pigmento

Amplada bobina
  • 0,762 (30") x 25m
  • 1,372 (54") x 25 m
  • 1,524 (60") x 25 m
En estoc
Referència:
IFA93R30
Marca:
Et pot interessar
Cap ítem
Descripció
Crea impressions artístiques d'edició limitada o oberta amb paper d'aquarel·la ecosolvent de 260 g/m2 (IFA 93)

Paper artístic compatible amb tintes làtex, UV i ecosolvents amb textura de superfície d'aquarel·la de "premsa en fred". El to de base blanc brillant d'aquest paper d'art ecosolvent de qualitat d'arxiu proporciona un gran contrast per a la gamma tonal de la teva obra d'art. La qualitat d'impressió coincideix amb la qualitat que es troba a les nostres gammes de productes de fotografia artística d'injecció de tinta de base aigua, el que ha donat a Innova la reputació de ser un dels fabricants líders mundials en el mercat de la impressió digital d'obres d'art.

El paper d'aquarel·la ecosolvent de 260g/m
2 (IFA 93) s'ha provat en la sèrie d'impressores ecosolvents Epson SureColor, així com en les impressores làtex HP, amb excel·lents resultats en tot moment. Aquest paper ecosolvent per a belles arts és també un material aprovat per ArtSure™; aquest és un estàndard desenvolupat pel Fine Art Trade Guild per assegurar que els impressors i compradors puguin tenir confiança en la vida d'arxiu de les seves obres d'art.

Perfecte per a reproduir l'art tradicional en edicions d'injecció de tinta

La superfície rugosa i texturitzada del paper d'aquarel·la Eco Solvent Watercolour Paper 260g/m2 (IFA 93) és ideal per realitzar reproduccions de pintures creades amb els mitjans tradicionals dels artistes, com l'aquarel·la o la pintura acrílica. Un punt fort de les impressions de belles arts produïdes en paper d'art ecosolvent és la seva durabilitat. A causa de la superfície dura creada per la impressió amb tintes UV, làtex i ecosolvents, la superfície d'aquestes imatges serà molt més resistent que la dels seus equivalents de base aigua.

Ideal per a impressions d'edició limitada i oberta, el pes relativament lleuger d'aquest paper de textura rugosa el fa fàcil de manipular quan s'emmarca o s'acaba. Disponible en bobines de fins a 152cm d'ample, ha estat fabricat tenint en compte la creació d'impressions digitals en aquarel·la de gran volum i gran format.

Llegir mésShow less
Detalls del producte
IFA93R30

Fitxa tècnica

Pes Base (g/m²)
260
Gruix del Paper (micres)
330
Material Base
alfa cel·lulosa
Acabat
setinat
Compatibilitat de Tinta
ecosolvent / UV / làtex
Textura
aquarel·la textura rugosa
Blancor (CIE)
159
Brillantor (TAPPI)
114
Conté OBA
pH
7.5 - 9.5
Reciclable
Certificat ArtSure™

Menú

Codi QR

Configuració