Hahnemühle Protective Spray

No deixis que la brutícia, les empremtes dactilars o la humitat arruïnin les teves impressions de belles arts. Amb aquest aerosol pots protegir les teves impressions amb una fina boira que no modificarà l'estructura del teu paper. Els colors quedaran fixats i es millorarà la resistència als raigs UV, fet que evitarà les pèrdues de color.

Els motius conservaran la intensitat del color i la brillantor de forma permanent. La capa protectora augmenta la resistència dels papers FineArt. Es subministra en pràctics envasos de 400 ml.

Read moreShow less
21,57 € (impostos no inclosos)
En estoc
Referència:
10640702
Etiquetes:
Productes relacionats
Descripció

L'esprai protector de Hahnemühle protegeix les impressions FineArt de la brutícia, les empremtes dactilars i la humitat, alhora que augmenta la seva estabilitat a la radiació UV. L'aerosol es distribueix de forma homogènia sobre el paper como una fina capa de boira, sense canviar la seva estructura. Gràcies a ell, es fixen els colors de les tintes de base colorant i les pigmentades, fet que evita pèrdues de color; els motius conserven la intensitat del color i la brillantor de forma permanent. La capa protectora augmenta la resistència dels papers FineArt, amb el que es redueix el risc d'empremtes dactilars i ratllades. L'esprai protector seca ràpidament. Evita que els motius engrogueixin amb l'ús. L'esprai s'entrega en un pràctic envàs de 400 ml.

Avantatges de l'aerosol:

• No grogueja

• Fàcil d'usar

• Conserva la brillantor i la intensitat del color

• Es seca ràpid

• Protegeix i segella

Read moreShow less
Detalls del producte
10640702

Menú

Codi QR

Configuració